Proběhlo Ecommerce Expo Prague 2018

7. února 2018

Seznam.cz byl jedním z hlavních partnerů na Ecommerce Expo Prague 30. ledna v PVA Letňanech. Naším cílem bylo přiblížit návštěvníkům aktuální novinky z Skliku a Zboží.cz. Proto přímo u nás na stánku proběhla Minikonference Seznam.cz, kde jsme si pro vás připravili dva dvouhodinové bloky informací.

Věnovali jsme se přednášce konzultanta výkonnostní reklamy Marka Adamce Jak vytěžit z novinek v Skliku maximum.

Návštěvníkům, kteří vlastní e-shop jistě neunikla přednáška Milana Šmída, manažera Zboží.cz, Produktové novinky na Zboží.cz 2017/2018. Od vedoucího grafického oddělení Míry Matějky jste se dozvěděli Tipy jak na výkonnostní kreativu.

V průběhu celého dne jste mohli na stánku potkat také naše 4 konzultanty ze Zboží.cz a Skliku, kteří návštěvníkům poradili, jak využívat novinky z našich služeb naplno.

Z pozitivní zpětné vazby od návštěvníků i organizátorů si troufáme říct, že se akce vydařila. „Ten doprovodný program na místě byl skvělý nápad. Dokonce jsem zaslechla, že lidé z naší konference odbíhají k vám :)“ Eva Knirschová, organizátorka Ecommerce Expo Prague 2018.

Krom přednášek jste si mohli pomocí interaktivního kvízu vyzkoušet své znalosti PPC reklamy, dobít telefon či ochutnat kávu v netradičním provedení – s chilli nebo tonikem. Věříme, že to bylo už jenom příjemným bonusem. Rádi se s vámi v podobném duchu setkáme i příští rok.

Aby vám žádné novinky neutekly, můžete sledovat náš blog.seznam.cz/reklama. A pro detailnější informace stačí navštívit nápovědu Sklik.cz nebo se obrátit na zbozi@firma.seznam.cz.

Michaela Pazderová

Brand manager

Sdílet na sítích