České Firmy.cz spolupracují s Booking.com a zjednodušují cestování

Kristýna Hořovská 6. srpna 2019

Největší pravidelně aktualizovaný seznam firem a institucí ČR Firmy.cz se nově propojuje s globálním webem poskytujícím ubytování Booking.com. Pokud ho využívají, mohou společnosti a podnikatelé nabízející ubytování nově uvádět i přímý link na svém firemním profilu. Díky novince je pro uživatele velmi jednoduché rezervovat si ubytování v hotelech, apartmánech či penzionech přímo prostřednictvím responzivního webu Firmy.cz.

„Propojení profilů s Booking.com provedeme automaticky u všech firem, které na něm působí. V jejich administračním rozhraní pak půjde nastavení ručně upravit,“ uvádí produktový manažer Firmy.cz Tomáš Třeštík a dodává, že samotné rezervace probíhají na webu Booking.com.

Rezervace je možné provádět i na dalších platformách Seznamu

Pro podnikatele přináší tato novinka nové příjmy z rezervací a návštěvníkům šetří čas díky příležitosti zamluvit si ubytování bez následného dodatečného hledání zvoleného objektu na webu Booking.com.

Vlastníci profilů využívající Seznam Naplno budou moci propojení s webem i vypnout a vložit odkaz přímo na svůj vlastní rezervační systém. „Novinkou chceme našim uživatelům usnadnit výběr a rezervaci ubytování na jejich cestách a společnostem poskytujícím ubytování pak přivést nové zákazníky. Díky propojení serveru Firmy.cz s dalšími službami Seznamu, jako jsou Mapy.cz nebo Seznam.cz Vyhledávání, umožníme provádět rezervace i na všech těchto platformách,“ doplňuje Třeštík.

S Booking.com se u zahraničních poskytovatelů ubytování nedávno spojily i zmíněné Mapy.cz.

Kristýna Hořovská

PR specialista

Sdílet na sítích