Moderátor Miloš Pokorný se vrací do éteru. Na jaře příštího roku bude vysílat na vlnách rádia Expres FM

Hana Holubová 26. listopadu 2019

Legenda českého éteru Miloš Pokorný hlásí návrat za moderátorský pult. Vysílat bude od jara ve zcela novém studiu rádia Expres FM v sídle Seznam.cz na pražském Andělu.

Miloš Pokorný působí jako moderátor v rádiu od roku 1991, od roku 1996 ve dvojici s názvem Těžkej Pokondr. Vysílal různé bloky a formáty pořadů na rádiích Bonton, City, Frekvence 1, Evropa 2. V roce 2001 se spolupodílel na vzniku rádia Expres FM, připravoval a obhajoval na RRTV znění žádosti licence stanice, následně ho vedl z pozice programového ředitele. Skalní posluchači Expres FM pamatují Miloše jako “Mišela Gošé”, tedy jako alter ego v jeho nekonvenční show. V roce 1997 po dobu tří let, působil jako ředitel rádia Evropa 2. Spoluvytvářel televizní pořady pro Českou televizi, Primu i TV Novu.

„Je to pro mě v mnoha směrech unikátní situace. Po letech nebudu vysílat ve dvojici, navíc v radiu, které jsem spoluzakládal a programově šéfoval. Jdeme do nového netradičního formátu, nových studií a snad i do nové etapy Expresu. A jelikož jsem mimořádně šikovný, drahé vybavení cizeluji sám!” Říká k nové výzvě Miloš Pokorný.

Kromě nové moderátorské posily se může tým rádia Expres FM, stejně jako rádia Classic Praha, těšit i na zcela nové studio, které se v těchto dnech buduje v sídle Seznamu na pražském Andělu.

„Studia obou rádií budou hned vedle redakce Seznam Zprávy, budeme tak zajišťovat posluchačům ty nejčerstvější zprávy nejen z metropole, ale i ze zahraničí či světa byznysu, kultury a sportu. Zkrátka jim poskytneme veškerý aktuální zpravodajský servis, a to každý den,“ říká ředitel zpravodajství a rádií Seznam.cz Jakub Unger.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích