Seznam.cz „Dělá scény“

14. září 2004

Praha, 14.9.2004 – Internetový portál Seznam.cz je patnerem soutěže, která podporuje mladé české filmaře a literární tvůrce.

Seznam.cz je českou firmou, poskytující služby a sloužící českým uživatelům. Proto ráda a dlouhodobě podporuje českou literární tvorbu a české filmy, které oslovují především české publikum. K filmům, které Seznam.cz podpořil, patří například Fimfárum, Horem pádem, Jedna ruka netleská, Mazaný Filip, Post coitum, Pupendo …

Účastnicí soutěže “Dělejte scény” dostali za úkol napsat “kreativní, optimisticky laděný příběh ze současnosti odehrávající se v České Republice”. Škoda, že fiktivní. Jinak by totiž mohli do filmové podoby převyprávět historii Seznamu J Seznam.cz je jednou z nejúspěšnějších českých firem posledních let. Za 8 let se stal nejnavštěvovanějším portálem českého internetu.

Do soutěže “Dělejte scény” se nemohly kvalifikovat “náměty s příběhy typu science fiction, příběhy hororové, příběhy propagující závislost na toxických látkách a násilí”. Závislost na internetu je dovolena ! J ! Seznam.cz drží palce českému filmu a všem českým filmařům.

Sdílet na sítích