Přejít na obsah

Služby a obsah

RTB výzva: Okouzlete nás mobilním brandingem

18. března 2024

První RTB výzva roku 2024 je tu. Letošní rok věnujeme mobilním formátům a začneme rovnou mobilním brandingem, který můžete od začátku roku nakoupit kromě OMP i v rámci dealu. Jsme zvědaví, co všechno s tímto formátem dokážete. Pro toho nejlepšího z vás máme připravené hodnotné ceny.



Marek Suchý 15. března 2024

Aktualizovali jsme vizualizaci skal, vrstevnic a stínování mapy, aby lépe odpovídala realitě. Prozatím pouze na území České republiky.


Plaťte jen za zobrazení, která jsou skutečně vidět s produktem Seznam Visible

Věděli jste, že téměř každý druhý zakoupený banner je nevizibilní? To znamená, že přibližně polovinu impresí, které si zakoupíte, uživatelé buď nemohou zaregistrovat, nebo k nim jednoduše ani nedoscrollují. Pokud chcete zvýšit povědomí o své značce, měla by se vizibilita stát primární metrikou, na kterou se zaměříte. A právě s tím vám pomůže nový produkt Seznam Visible.


Vážné i odlehčené pohledy na soupeření o hokejový titul. Zaostřeno na play off je nový pořad na webu Sport.cz

Hana Holubová 11. března 2024

Od 11. března každý týden čeká na fanoušky hokeje nový dvacetiminutový videopořad Sport.cz nazvaný Zaostřeno na play off.  Redaktoři Jan Škvor, Martin Kézr a Robert Sára s renomovanými osobnostmi tuzemské hokejové scény analyzují konkrétní sestřihy a momenty z dění na ledě v bojích o extraligový titul. Mezi tradiční hosty budou patřit bývalí hokejisté Jaroslav Bednář a …


Marek Suchý 8. března 2024

Mapy.cz spustily hru od studentů gymnázia. Překonáte jejich nástrahy ukryté v mapě? Poznejte život Bedřicha Smetany a otestujte, jak znáte mapové nástroje.

Zpracování osobních údajů

Za účelem využití služby „Newsletter Seznam.cz” dostupné na internetové adrese (URL) https://blog.seznam.cz (dále jen „Služba“) uživatelem Služby (dále jen „Uživatel“) je společnost Seznam.cz, a.s., IČO 261 68 685, se sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, provozovatel Služby (dále jen “Provozovatel”) oprávněna zpracovávat osobní údaje Uživatelů (zejména adresné a popisné údaje v rozsahu níže uvedeném), které tito Uživatelé poskytnou Provozovateli v rámci užívání Služby.

Osobní údaje Uživatele budou zpracovány Provozovatelem v nezbytném rozsahu za účelem poskytování Služby, a to zejména za těmito účely:

  • za účelem zařazení kontaktních údajů do databáze Provozovatelem a za účelem zasílání obchodních nabídek Uživateli ze strany Provozovatele;
  • za účelem zařazení kontaktních údajů do kontaktů Provozovatele za účelem vzájemné budoucí komunikace Provozovatele a Uživatele.

Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné pro splnění smlouvy, na jejímž základě Uživatel užívá Službu, a jejíchž smluvní stranou je Uživatel, jako subjekt osobních údajů.

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „nařízení“), zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, zákonem č. 111/2019 Sb., kterým se mění některé zákony s přijetím zákona o zpracování osobních údajů, zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Podrobnější informace o nakládání s osobními údaji jsou uvedeny na internetových stránkách Provozovatele, a to v příslušné sekci.

Beru na vědomí