Přejít na obsah

Akce a konference

Seznam.cz potřetí ocení spolupráci s agenturami

Veronika Geltner 19. února 2024

Tuzemská internetová jednička Seznam.cz vyhlásí v září letošního roku už potřetí nejlepší Agenturní spolupráci roku. Vítězné agentury budou za své kampaně realizované v roce 2023 hodnocené v devíti kategoriích, mezi nimiž nebude chybět Cross-mediální spolupráce roku, Programatická spolupráce roku nebo Obsahová spolupráce roku. Novinkou je pak Offline kampaň roku, která bude hodnotit využití offline kanálů Seznamu.



Seznamácký AI Meetup zaujal stovky hostů

V Seznamu jsme 2. listopadu uspořádali AI Meetup zaměřený na velmi aktuální téma – velké jazykové modely (LLM, Large Language Models). Přednášky zaměřené na vývoj a praktické využití velkých jazykových modelů na místě i online zaujaly několik stovek technologických nadšenců. A my vám teď přinášíme krátký report z akce i prezentace, které si můžete stáhnout.


Seznam Newsfeed aneb cesta k obsahové a sociální platformě

Veronika Geltner 23. října 2023

Již tradičně první příspěvek na online konferenci Seznam Newsfeed fórum přinesl ředitel domovské stránky Seznam.cz Ondřej Tolar. Ondra vede homepage Seznamu už přes pět let a v rozhovoru mimo jiné popsal, jakými změnami letos obsahová platforma Seznam.cz prošla. A ukázal, jak se jí dařilo ve srovnání s předchozími roky.


Panelová diskuze: Jaká bude budoucnost s AI (nejen) v Seznamu?

11. října 2023

V rámci letošního Seznam fóra jsme poprvé vyzkoušeli formát panelové debaty, do které se zapojili čtyři zástupci Seznamu: Peter Jančárik, Pavel Kasík, Martin Kirschner a Jiří Špaček. Tématem diskuze byla umělá inteligence – její přednosti, slabiny i konkrétní využití (nejen) v Seznamu. Co zajímavého v rámci panelovky zaznělo?

Zpracování osobních údajů

Za účelem využití služby „Newsletter Seznam.cz” dostupné na internetové adrese (URL) https://blog.seznam.cz (dále jen „Služba“) uživatelem Služby (dále jen „Uživatel“) je společnost Seznam.cz, a.s., IČO 261 68 685, se sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, provozovatel Služby (dále jen “Provozovatel”) oprávněna zpracovávat osobní údaje Uživatelů (zejména adresné a popisné údaje v rozsahu níže uvedeném), které tito Uživatelé poskytnou Provozovateli v rámci užívání Služby.

Osobní údaje Uživatele budou zpracovány Provozovatelem v nezbytném rozsahu za účelem poskytování Služby, a to zejména za těmito účely:

  • za účelem zařazení kontaktních údajů do databáze Provozovatelem a za účelem zasílání obchodních nabídek Uživateli ze strany Provozovatele;
  • za účelem zařazení kontaktních údajů do kontaktů Provozovatele za účelem vzájemné budoucí komunikace Provozovatele a Uživatele.

Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné pro splnění smlouvy, na jejímž základě Uživatel užívá Službu, a jejíchž smluvní stranou je Uživatel, jako subjekt osobních údajů.

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „nařízení“), zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, zákonem č. 111/2019 Sb., kterým se mění některé zákony s přijetím zákona o zpracování osobních údajů, zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Podrobnější informace o nakládání s osobními údaji jsou uvedeny na internetových stránkách Provozovatele, a to v příslušné sekci.

Beru na vědomí