Přejít na obsah

#Email.cz



Email od Seznamu umožní třídit zprávy do víceúrovňových složek

Aneta Kapuciánová 31. října 2023

Seznam.cz zavádí ve všech e-mailových schránkách očekávanou novinku. Ve složkách pro třídění pošty umožní vytvářet podsložky zanořené do více úrovní. „Touto funkcí reagujeme na časté požadavky našich uživatelů, kteří využívají jak freemailové schránky, tak Email Profi umožňující používat e-mailové řešení od Seznamu na vlastní doméně,” vysvětluje Štěpánka Lebedová, seniorní produktová manažerka služby Email.cz. Vnořené složky …


Seznam.cz Kalendář umožní uživatelům pracovat v tmavém režimu

Aneta Kapuciánová 1. června 2023

Webový Kalendář od Seznamu nově nabízí tmavý režim. Zapnout ho lze v nastavení této služby, kde uživatelé zvolí buď tmavý režim nebo možnost, že se vzhled kalendáře přizpůsobí režimu operačního systému. Poslední roky uživateli velmi oblíbená funkce tmavého vzhledu zlepšuje čitelnost textu, snižuje jas vyzařovaný z mobilního zařízení, námahu očí, a naopak zvyšuje výdrž baterie. …


Aneta Kapuciánová 11. ledna 2023

Na Emailu Profi můžete nově v kalendáři využívat u schůzek volby dostupnosti, tedy zda vám v něm schůzka zabírá čas či nikoli. Čtyři nové stavy včetně „Nezávazně“ a „Mimo kancelář“ můžete nastavit u svých schůzek přímo při jejich vytváření, ale také u schůzek, které jste přijali. Stačí kliknout na ikonu tužky v detailu události v kalendáři. Nově také přibyla možnost označit si jakoukoli schůzku jako soukromou.


Simona Rojíková 11. listopadu 2022

Věděli jste, že v Emailu od Seznamu máte i kalendář? Nově jsme ho ještě vylepšili, aby se vám i na mobilu používal co nejpohodlněji. Snadno si tak kdykoli zobrazíte rozvrh na celý týden nebo plány na nadcházející měsíce.


David Finger (Seznam.cz): E-mail rozhodně není mrtvý kanál, který lidé přestanou používat

Veronika Geltner 12. dubna 2022

K mikrofonu našeho podcastu tentokrát usedl David Finger. V Seznamu zodpovídá za rozvoj služeb Email.cz, Seznam Účet a Mapy.cz. S Martinem si povídali o budoucnosti e-mailové komunikace, co stojí za motivací uživatelů se přihlašovat a také třeba o tom, co může nabídnout Email Profi. Co je to Seznam Účet a proč bych měl být do něj přihlášený? Je …


Email Profi bude zadarmo i nadále, chystáme kupu vylepšení

4. dubna 2022

Od května Google definitivně ukončí svou bezplatnou nabídku e-mailu na vlastní doméně, uživatele bude převádět na placené tarify. Řešením ale může být i přechod k jinému poskytovateli, například ke společnosti Seznam.cz, která nabízí zdarma Email Profi. O tom, co všechno umí a co se chystá do budoucna, se rozpovídal v rozhovoru pro Novinky.cz David Finger, který v Seznamu šéfuje divizi Emailu …

Zpracování osobních údajů

Za účelem využití služby „Newsletter Seznam.cz” dostupné na internetové adrese (URL) https://blog.seznam.cz (dále jen „Služba“) uživatelem Služby (dále jen „Uživatel“) je společnost Seznam.cz, a.s., IČO 261 68 685, se sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, provozovatel Služby (dále jen “Provozovatel”) oprávněna zpracovávat osobní údaje Uživatelů (zejména adresné a popisné údaje v rozsahu níže uvedeném), které tito Uživatelé poskytnou Provozovateli v rámci užívání Služby.

Osobní údaje Uživatele budou zpracovány Provozovatelem v nezbytném rozsahu za účelem poskytování Služby, a to zejména za těmito účely:

  • za účelem zařazení kontaktních údajů do databáze Provozovatelem a za účelem zasílání obchodních nabídek Uživateli ze strany Provozovatele;
  • za účelem zařazení kontaktních údajů do kontaktů Provozovatele za účelem vzájemné budoucí komunikace Provozovatele a Uživatele.

Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné pro splnění smlouvy, na jejímž základě Uživatel užívá Službu, a jejíchž smluvní stranou je Uživatel, jako subjekt osobních údajů.

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „nařízení“), zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, zákonem č. 111/2019 Sb., kterým se mění některé zákony s přijetím zákona o zpracování osobních údajů, zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Podrobnější informace o nakládání s osobními údaji jsou uvedeny na internetových stránkách Provozovatele, a to v příslušné sekci.

Beru na vědomí