Přejít na obsah

#Seznam Newsfeed



Výzva dnešní doby: Dokáže umělá inteligence lépe hodnotit média?

Veronika Geltner 4. prosince 2023

Kolem umělé inteligence se dnes točí kde co a v Seznam Newsfeed nejsme výjimkou. Neustále řešíme a vymýšlíme, jak umělou inteligenci co nejlépe využít. Dokáže dnes umělá inteligence vyhodnotit média lépe než člověk? Je v pořádku používat fotografie a texty generované umělou inteligencí, a jak je správně zdrojovat? Odpovědi jsme hledali v debatě na konferenci Seznam Newsfeed fórum s mediální právničkou, novým šéfem NFNZ a šéfeditorkou domovské stránky Seznam.cz.


Peter Jančárik prozrazuje, jak se v Seznamu připravujeme na lavinu generovaného obsahu

Poslední rok se umělá inteligence skloňuje ve všech pádech. Řeší ji všichni včetně všech majitelů webů, kteří přispívají do feedu domovské stránky Seznam.cz. Peter Jančárik ve svém příspěvku na Seznam Newsfeed fóru přiblížil mimo jiné i to, jak s AI pracují editoři, moderátoři a ověřovatelé faktů se snahou zabezpečit kvalitní obsah.


Kristýna Lukšíková: Co nabízíme tvůrcům obsahu?

Veronika Geltner 14. listopadu 2023

Seznam Newsfeed je partnerům k dispozici přes šest let a za tu dobu prošel několika změnami. V čem se změnil reklamní layout a jak se například zjednodušily smluvní podmínky? Kristýna Lukšíková ze služby Seznam Partner se v rozhovoru na konferenci Seznam Newsfeed fórum rozpovídala o tom, co všechno dnes můžeme tvůrcům obsahu nabídnout.


Kateřina Nosianová: Proč mít boxík Seznam Doporučuje?

Veronika Geltner 6. listopadu 2023

S doporučovacím boxíkem od Seznamu můžete na svých webových stránkách využívat pokročilou technologii pro personalizaci obsahu, která zpříjemní lidem čtení vašeho webu. Díky ní totiž uvidí články podle svých zájmů, a tak na stránkách stráví více času. Na online konferenci Seznam Newsfeed fórum Kateřina Nosianová ze služby Seznam Partner prozradila, co dalšího boxík umí a na jaké novinky se partneři mohou těšit v nadcházejícím roce.

Zpracování osobních údajů

Za účelem využití služby „Newsletter Seznam.cz” dostupné na internetové adrese (URL) https://blog.seznam.cz (dále jen „Služba“) uživatelem Služby (dále jen „Uživatel“) je společnost Seznam.cz, a.s., IČO 261 68 685, se sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, provozovatel Služby (dále jen “Provozovatel”) oprávněna zpracovávat osobní údaje Uživatelů (zejména adresné a popisné údaje v rozsahu níže uvedeném), které tito Uživatelé poskytnou Provozovateli v rámci užívání Služby.

Osobní údaje Uživatele budou zpracovány Provozovatelem v nezbytném rozsahu za účelem poskytování Služby, a to zejména za těmito účely:

  • za účelem zařazení kontaktních údajů do databáze Provozovatelem a za účelem zasílání obchodních nabídek Uživateli ze strany Provozovatele;
  • za účelem zařazení kontaktních údajů do kontaktů Provozovatele za účelem vzájemné budoucí komunikace Provozovatele a Uživatele.

Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné pro splnění smlouvy, na jejímž základě Uživatel užívá Službu, a jejíchž smluvní stranou je Uživatel, jako subjekt osobních údajů.

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „nařízení“), zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, zákonem č. 111/2019 Sb., kterým se mění některé zákony s přijetím zákona o zpracování osobních údajů, zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Podrobnější informace o nakládání s osobními údaji jsou uvedeny na internetových stránkách Provozovatele, a to v příslušné sekci.

Beru na vědomí