Přejít na obsah

#Seznam.cz Prohlížeč



Aneta Kapuciánová 26. dubna 2022

Česká internetová jednička Seznam.cz uvedla novou verzi mobilního Prohlížeče pro operační systémy Android a iOS, která přináší i vychytávku v podobě dvou integrovaných her. Konkrétně se jedná o karetní variantu Solitaire a logickou hádanku Sudoku, která je mimo jiné dostupná také v Seznam.cz Vyhledávání. V obou případech si lze navolit i výběr obtížnosti. „Hry jsou plně integrované přímo do Prohlížeče, a to pro naše uživatele znamená dvojí výhodu, protože v jedné aplikaci najdou celý internet, nejčerstvější zprávy, e-mailovou poštu a zároveň zábavu pro volné chvíle,“ říká Aleš Holinský, produktový manažer služby Seznam.cz Prohlížeč. Praktická je také možnost zahrát si i v režimu offline a zcela bez reklam.


Díky překladači se nám daří zjednodušit život 1,7 milionu uživatelům Seznamu

Eva Libichová 20. října 2021

Není asi překvapením, že uživatelé Seznamu navštěvují také zahraniční stránky. Z našich dat víme, že jde především o zahraniční e-shopy nebo weby sociálních sítí. Cizojazyčné stránky tvoří přibližně 10 % všech navštívených stránek z Prohlížeče Seznam. A právě proto jsme se rozhodli vylepšit náš překladač. Ten vám teď kvalitně a plynule přeloží stránky až ze …


Prohlížeč od Seznamu vylepšil svůj překladač. Funguje na principu neuronových sítí

Aneta Kapuciánová 13. října 2021

Česká internetová jednička Seznam.cz vydala novou verzi svého Prohlížeče, která nabízí inovaci oblíbené funkce překladač webových stránek. Díky napojení na modernější technologii od brněnské firmy Lingea teď budou automatické překlady stránek přirozenější a srozumitelnější. První verze celostránkového překladače vznikla již v roce 2016. Funkce je integrována přímo do Prohlížeče a texty z webových stránek tak …


Seznam.cz naváže na pohádkovou tematiku i ve své vánoční marketingové kampani. Podpoří Vyhledávání a aplikaci Seznam.cz

Aneta Kapuciánová 2. prosince 2020

Kampaň Vánoce se Seznamem české internetové jedničky se zaměřuje na oslovení nových uživatelů Vyhledávání a podporu aplikace Seznam.cz v mobilních zařízeních. Hlavní myšlenkou komunikačního konceptu je poukázat na užitečné vychytávky ve Vyhledávání, například na chytré karty, které lidem při hledaní zobrazí vánoční témata, jako jsou tipy na dárky nebo dekorace či recepty. Mediamix v rámci propagace …


Aneta Kapuciánová 11. listopadu 2020

Služby Seznamu lze nyní používat s více účty bez nutnosti odhlašování. Novinka udělá radost všem, kteří pro svou potřebu používají více adres, případně i těm, co například v domácnosti sdílí jeden počítač.

U přepínání mezi účty odpadá nutnost neustálého odhlašování a zadávání hesla. Přesto je zachována možnost heslem chránit například přístup do Emailu.


Kampaň Seznam v mobilu sází na pohádkovou tematiku a děda Vševěda

Aneta Kapuciánová 5. října 2020

Nová podzimní kampaň české internetové jedničky má za cíl zvýšit povědomí o Vyhledávání a aplikaci Seznam.cz v mobilních zařízeních. Seznam.cz je silný technologický hráč, který chce prostřednictvím těchto dvou služeb uspokojit uživatelské potřeby lidí i při používání mobilu, a zároveň podpořit konzumaci obsahu a služeb skrze zmíněná mobilní zařízení. Televizní kampaň doplní online, tedy videa …

Zpracování osobních údajů

Za účelem využití služby „Newsletter Seznam.cz” dostupné na internetové adrese (URL) https://blog.seznam.cz (dále jen „Služba“) uživatelem Služby (dále jen „Uživatel“) je společnost Seznam.cz, a.s., IČO 261 68 685, se sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, provozovatel Služby (dále jen “Provozovatel”) oprávněna zpracovávat osobní údaje Uživatelů (zejména adresné a popisné údaje v rozsahu níže uvedeném), které tito Uživatelé poskytnou Provozovateli v rámci užívání Služby.

Osobní údaje Uživatele budou zpracovány Provozovatelem v nezbytném rozsahu za účelem poskytování Služby, a to zejména za těmito účely:

  • za účelem zařazení kontaktních údajů do databáze Provozovatelem a za účelem zasílání obchodních nabídek Uživateli ze strany Provozovatele;
  • za účelem zařazení kontaktních údajů do kontaktů Provozovatele za účelem vzájemné budoucí komunikace Provozovatele a Uživatele.

Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné pro splnění smlouvy, na jejímž základě Uživatel užívá Službu, a jejíchž smluvní stranou je Uživatel, jako subjekt osobních údajů.

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „nařízení“), zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, zákonem č. 111/2019 Sb., kterým se mění některé zákony s přijetím zákona o zpracování osobních údajů, zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Podrobnější informace o nakládání s osobními údaji jsou uvedeny na internetových stránkách Provozovatele, a to v příslušné sekci.

Beru na vědomí