Stream.cz hlásí pokoření hned několika návštěvnostních rekordů

6. září 2010

Videoserver Stream.cz pokračuje v dramatickém růstu návštěvnosti, a to i přes prázdniny, které standardně pro ostatní znamenají propad. Stream.cz naopak v srpnu 2010 zaznamenal nejvyšší měsíční návštěvnost ve své historii.

Internetový portál Stream.cz pokračuje již pátý měsíc v rychlém růstu návštěvnosti. Srpnová data podle měření NetMonitoru znamenala historický rekord jak v měsíční návštěvnosti (2,54 milionu reálných uživatelů), tak v počtu zhlédnutých stránek (54,5 milionu). „Naše čísla z loňského srpna jsme překonali více než dvojnásobně. A když vezmu v úvahu, že prázdniny by teoreticky měly být nejslabším obdobím roku, tak do podzimních měsíců jsem naplněn nemalým optimismem,“ říká generální ředitel Stream.cz Miloš Petana. Programový ředitel Pavel Zuna dodává: „Radost máme i z toho, že z konkurenčních serverů jsme takový nárůst návštěvnosti zaznamenali jako jediní.“ 

Optimistické prognózy se naplnily hned první zářijový týden (30.8.-5.9.), kdy návštěvnost Streamu ještě stoupla a padly další historické rekordy: Stream.cz zaznamenal svůj nejlepší týden v historii (1,34 mil. RU a 13,5 mil. PV), ve čtvrtek 2. září Stream.cz navštívilo nejvíc lidí v jeho historii (386 tisíc RU) a v sobotu 4. září se Stream.cz poprvé objevil mezi pěti nejnavštěvovanějšími portály českého internetu.


O Stream.cz
Stream.cz je nejnavštěvovanější český zábavný videoserver s množstvím uživatelských i profesionálně vyrobených videí. Od uzavření strategického partnerství s portálem Seznam.cz návštěvnost Streamu kontinuálně stoupá. Aktuálně se pohybuje nad úrovní 2 milionů reálných uživatelů za měsíc, kteří zhlédnou přes 50 milionů videí, čímž Stream.cz pokrývá více než 31 % internetové populace v ČR. Špička sledovanosti videí se objevuje ve stejném denním čase, jako prime time televizí. Stream.cz je také oficiálním videokanálem TV Prima, TV Óčko, Public TV, fotbalové i hokejové Slavie a dalších partnerů, na Stream.cz jako na jediném českém portále uživatelé najdou i dokumentární série britské televize BBC. Součástí Streamu je i unikátní hudební databáze Stream Music, ve které uživatelé naleznou 35 000 videoklipů zdarma, a služba Filmový Stream, která nabízí scény ze slavných českých filmů.

Sdílet na sítích