Certifikované agentury Sklik mají nového člena Instinct Agency

29. července 2021

Instinct Agency je pražská mediální agentura, která nyní získává s tímto oceněním spojené výhody. Patří mezi ně například předávání know-how pro zvýšení efektivity kampaní, beta testování nových funkcí nebo možnost účastnit se na konferenci Klub Sklik s doprovodných programem. Agentura může dále využít účast na dalších konferencích pořádaných Seznamem, osobních setkání s konzultanty a další individuální vzdělávání dle potřeb agentury.

Instinct Agency je pro klienty, kteří chtějí know-how, zkušenost a názor. Jsou to parťáci při budování e-shopů a online projektů. Digitální reklamu znají od sklepa po půdu a pomáhají svým klientům využít všechny skuliny, o kterých konkurence ani netuší.​

Vytvářejí digitální reklamní kampaně zaměřené na růst zisků. Veškerá rozhodnutí zakládají na tvrdých datech. Pro klienty vytvářejí ‚business stroje‘, které jim přináší zákazníky stále a dlouhodobě.

Specializují se na zvyšování online prodejů a generování obchodních leadů. Proto mezi jejich klienty patří e-shopy, výrobci spotřebních produktů i průmyslových řešení a poskytovatelé B2C i B2B služeb.

Gratulujeme k certifikaci a těšíme se na spolupráci.

Za tým konzultací Sklik Nikola Semenyšínová

Sdílet na sítích