Televize Seznam na podzim: Soutěžní cooking show s Pavlem Berkym, hudební soutěž s Honzou Dědkem a Moje místa Speciál s Romanem Vojtkem

Hana Holubová 23. srpna 2022

Televize Seznam přichází na podzim s vlastním zábavným obsahem určeným pro všechny generace. Od 12. září se mohou diváci každé pondělí těšit na cooking show Babičko, vař! s oblíbeným kuchařem Pavlem Berkym. Na své si přijdou i milovníci hudby, a to každou neděli od 18. září v novém soutěžním pořadu Jukebox Honzy Dědka. Ve středu už tradičně odhalí pořad Moje místa oblíbená zákoutí slavných celebrit a nově je doplní každý měsíc Moje místa Speciál vysílaný z divadla s moderátorem Romanem Vojtkem. Kromě nového vlastního obsahu čekají na diváky kultovní filmy jako Lara Croft – Tomb Raider, Sin City: město hříchů či Dobrý Will Hunting. Chybět nebudou ani populární české filmy s hvězdným hereckým obsazením a nová britská reality show Miluj svoji zahradu, která navazuje na divácky úspěšné Zahradní proměny.

„Do podzimního vysílání Televize Seznam zařadíme vlastní zábavné pořady s oblíbenými tvářemi, nově programové schéma rozšíříme i o soutěžní formáty. Program dále doplní větší množství českých a zahraničních filmů,“ říká Ivan Mikula, ředitel Televize Seznam, a dodává: „Vzhledem k diváckému úspěchu seriálu Lajna a trenéra Hrouzka, který jsme na Televizi Seznam uvedli na konci minulého roku, se věnujeme i přípravě hrané tvorby. Aktuálně probíhá natáčení komediálního seriálu z mysliveckého prostředí se skvělým hereckým obsazením. Jeho uvedení plánujeme na jaře příštího roku a osobně se na něj velice těším. Připravujeme a realizujeme i několik dalších pořadů, které vychází jak ze zavedených formátů produkce Stream originals, případně se jedná o zcela nové seriály.“

Babičko, vař! od 12. září každé pondělí ve 20:15 hodin

Zábavná cooking show s oblíbeným kuchařem Pavlem Berkym v roli moderátora postaví proti sobě šestnáct babiček, které vám připomenou, kdo vládne českým kuchyním. Napínavá, ale i hravá a zábavná vařicí soutěž nabídne sérii patnácti duelů, na jejichž konci poznáme královnu kuchyně. Roli přísných porotců se chopí hvězdy českého showbyznysu. V novém pořadu Televize Seznam určitě nebudou chybět správně vyostřené situace. Diváci zjistí, že například nůžky mohou mít i velmi neobvyklé využití nebo že tradiční recept si může vyložit každý po svém.

Která z babiček svým kulinářským uměním ohromí porotu a ovládne show? Už brzy v pořadu Babičko vař!

Jukebox Honzy Dědka od 18. září každou neděli ve 20:15 hodin

Nový hudebně soutěžní pořad Jukebox Honzy Dědka, který prověří znalosti na poli populární hudby jak soutěžících ve studiu, tak i diváků u obrazovek. Jste si jisti, že podle krátké hudební ukázky poznáte písničku? Znáte její přesný název, interpreta nebo dokonce text? V tom případě stiskněte play a sledujte nový pořad Televize Seznam, do něhož si hudební publicista a moderátor Honza Dědek bude spolu se svojí sympatickou kolegyní Anetou Kratochvílovou zvát nejenom soutěžící, ale i osobnosti z řad zpěváků, herců či sportovců.

Moje místa tradičně každou středu od 20:15 hodin

Už pátým rokem mapuje tento pořad oblíbená místa osobností po celé České republice a výjimečně i v zahraničí. Od 7. září v premiérových dílech postupně představí svá místa například herečka a spisovatelka Jana Bernášková, dále herec, moderátor a dabér Pavel Zedníček nebo herec a profesor rétoriky Jan Přeučil s Evou Hruškovou. Tento formát pořadu nově doplní ve vysílání Televize Seznam každý měsíc pořad Moje místa Speciál vysílaný z divadla. Společně ho budou moderovat Blanka Kubíková a Roman Vojtek. Na prkna znamenající svět si moderátoři postupně pozvou řadu osobností, které již byly, nebo teprve budou součástí natáčení pořadu Moje místa, a divákům v sále a u televizních obrazovek odhalí zajímavosti a příběhy, které v pořadu nezazněly. Ve speciálním vydání se lidé mohou těšit na frontmana skupiny Olympic Petra Jandu, skvělého herce Jana Čenského a další významné osobnosti českého showbyznysu.

Zahraniční filmy s hollywoodskými hvězdami nově každý pátek a sobotu večer

Podzimní víkendy budou ve znamení hvězd. Představí se Angelina Jolie jako neohrožená Lara Croft, Ben Affleck ve filmu Výplata, nebo Ben Stiller jako Zoolander.

Na své si přijdou i milovníci velkých příběhů ve filmech Dobrý Will Hunting s Mattem Damonem, Veřejní nepřátele s Johnny Deppem a představí se také Christian Bale ve filmu Equilibrium. Chybět nebudou ani akční a rodinné filmy jako například Spy Kids, Asterix a Obelix nebo Včelka Mája.

Televize Seznam nezapomíná ani na milovníky českých filmů. Nově každé úterý a čtvrtek od 20:15 hodin

V září dorazí na Televizi Seznam rada Vacátko a bude řešit případy pražského podsvětí. Dále na diváky čekají oblíbené české komedie. Bavit je bude Josef Abrhám ve filmu Vrchní, prchni!, Luděk Sobota v Jáchyme, hoď ho do stroje!, nebo Dagmar Havlová jako holka z porcelánu. Představí se i Zdeněk Svěrák s Libuší Šafránkovou v legendárním filmu Obecná škola.

Zahraniční seriály plné záhad i zločinů

Profesor Tempest

Od 11. září čeká na diváky každou neděli večer britský kriminální seriál Profesor Tempest. Jasper Tempest je geniální kriminalista z Cambridgeské univerzity s obsedantně kompulzivní poruchou a také nevyléčitelný germafobik posedlý chirurgickými rukavicemi a mytím rukou. V hlavní roli se představí Ben Miller, kterého diváci mohou znát z komedie Johnny English nebo ze seriálu Bridgetonovi.

Ztracený symbol

V říjnu si přijdou na své milovníci záhad. Robert Langdon symbolog z Harvardské univerzity, kterého diváci znají z filmu Šifra mistra Leonarda se vrací, aby vyšetřil zmizení svého bývalého mentora. Využívá své schopnosti při luštění záhadných symbolů a kódů a postupně odhaluje mrazivé spiknutí. Diváky vtáhne do historické symboliky, zakódovaných matematických hádanek a nejrůznějších mýtů historie, kde hlavní roli hrají svobodní zednáři!

Každý podvečer rozzáří televizní obrazovky reality show Miluj svoji zahradu

Nová britská reality show Miluj svoji zahradu, která navazuje na divácky velice úspěšné Zahradní proměny, je určená pro všechny, kdo sní o tichém útočišti před městským ruchem, romantickém ráji či o luxusním a stylovém prostředí, kam si pozvat přátele. Alan Titchmarsh a jeho tým odborníků cestují po celé zemi a hledají zahrady snů, které by všichni chtěli mít. Setkají se s osobitými tvůrci a ukáží, jak splnit sen ve skutečnost.

Zpravodajství Televize Seznam

„Naše hlavní televizní zpravodajství se na podzim ještě více přiblíží divákům a jejich každodennímu životu. Večerní zprávy Televize Seznam vysíláme každý den od 18:45 hodin jako první zpravodajskou relaci na trhu. Obsah našeho zpravodajství tematicky obohatíme tak, abychom oslovili opravdu každého, kdo v České republice žije, studuje anebo pracuje. Celkový koncept zpráv ale stále zůstává stejný – rychlé, kvalitní a nezávislé zpravodajství, ve kterém diváci najdou vše důležité z aktuálního dne. Nově vybudované studio, ze kterého vysíláme od února, se velmi osvědčilo a splnilo ve všech směrech naše očekávání, stejně jako nastavený model dvou moderátorů, který budeme i nadále rozvíjet. Pokračovat budeme i v některých divácky oblíbených rubrikách, ve kterých jsme v období prázdnin představovali například úspěšné české firmy, ukazovali, jaká nás čeká budoucnost, anebo s pomocí odborníků divákům radili, jak se starat o své zdraví,“ říká Pavel Cyprich, šéfredaktor zpravodajství Televize Seznam. 

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích