Videoportál Stream.cz na podzim nabídne desítky nových filmů zdarma i oblíbené české pohádky jako Pták ohnivák či Kouzelný měšec

Hana Holubová 13. října 2022

Úplné novinky i ověřené programové stálice. Tak by se dalo popsat podzimní programové schéma videoportálu Stream.cz. Na diváky čeká soutěžní hudební pořad Jukebox Honzy Dědka, premiérové díly plné humoru Jak nás vidí svět či kulinářská show Babičko, vař! Nechybí ani Moje místa Blanky Kubíkové,  pohádky pro děti či filmy se světovými i českými hvězdami.

Horkou novinkou v programovém schématu Stream.cz je soutěžní hudební pořad Jukebox Honzy Dědka, ve kterém se představí řada českých celebrit, jejichž znalosti na poli populární hudby oblíbený moderátor prověří. Nový díl pořadu Jukebox najdou diváci na Stream.cz každý čtvrtek. V úterý se zase mohou těšit na kulinářskou show Pavla Berkyho Babičko, vař!. Co díl, to souboj receptů dvou babiček, které se utkají o královnu kuchyně. Během podzimu se na Stream.cz objeví také premiérové díly ikonického pořadu Jak nás vidí svět. Již několik let je pořad natáčen v české hospůdce v Austrálii, ve které jsou zaznamenávány názory a překvapivé komentáře cizinců na ryze česká témata. Nové díly jsou ke zhlédnutí vždy v pátek. Na fanoušky čeká také nová série seriálu, kdy cizinci dorazili k nám do Česka.

Známé tváře a jejich oblíbená místa

Pavel Zedníček, Aneta Langerová, Matěj Ruppert, Jan Přeučil.  To je výběr jen několika málo známých osobností, které na podzim můžete vidět v nové sérii oblíbeného pořadu Moje místa. Blanka Kubíková a její kolegové připravují nevšední portréty herců, muzikantů, sportovců, spisovatelů a dalších. Kde prožili osudové okamžiky? Jaká místa jsou pro ně důležitá? Co na ně prozradí jejich blízcí? Sledujte každý čtvrtek na Stream.cz prémiové díly pořadu Moje místa.

Pohádky pro děti

Produkce Stream.cz nezapomíná ani na děti. Nabídka dětských seriálů je od září rozšířena o novou sérii dvou legendárních nešiků Pata a Mata. Díky spolupráci se společností MediaSquad nabízí Stream.cz nejmenším divákům i Mášu a Medvěda nebo oblíbenou Včelku Máju. V mobilní i televizní aplikaci Pohádky přibydou stovky nových videí pro děti. Každou sobotu, díky distribuční společnosti Urania, uvede Stream.cz premiéru vybraného filmu pro děti. Kupříkladu Pták ohnivák s Jiřinou Bohdalovou, Jezerní královna s Ivanou Chýlkovou, Kouzelný měšec s Mahulenou Bočanovou nebo Kubík a Šroubík od tvůrců Bolka a Lolka, Kosmopes a Turbokočka a animovaní Strážci galaxie Ratchet a Clank.

Stovky filmů zdarma různých žánrů

Užít si novou filmovou pecku mohou diváci na Stream.cz kdykoliv, a navíc zdarma. Již nyní jsou k dispozici stovky filmů zdarma, ke kterým během podzimu budou přibývat desítky dalších, například Hon na čarodějnice s Nicolasem Cagem, kontroverzní erotický snímek Love, horor oceňovaného režiséra Lars von Triera Jack staví dům nebo česká komedie Prázdniny v Provence v hlavní roli s Jakubem Prachařem, Vojtou Kotkem a Kryštofem Hádkem. V blízké době se na videoportálu objeví i odstrašující dokument Šmejdi či hororová klasika Noc oživlých mrtvol.

Extra porce zábavy

Pokud po náročném dni potřebuje divák rozesmát, pak mu náladu určitě zvednou nové díly stand-up show Na stojáka natočené ve Švandově divadle. O vtipné vystoupení se v nich pokusí Lukáš Pavlásek, Iva Pazderková, Adéla Elbel, Karel Hynek a mnoho dalších.

Videoportál Stream.cz je dostupný z počítačů, mobilů i z mobilních a televizních aplikací. Aktuálně nabízí stovky tisíc videí a každý den přibývají desítky dalších.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích