Exkluzivně na Stream.cz: Sledujte živý přenos Mistrovství ČR v boxu 2024

Hana Holubová 30. května 2024

Videoportál Stream.cz nabídne sportovním fanouškům jedinečný zážitek. Ve dnech od 30. května do 2. června jako jediný zpřístupní zdarma živé přenosy Otevřeného mistrovství České republiky v boxu, které se koná v Krnově. Diváci budou svědky adrenalinových zápasů v deseti váhových kategoriích mužů i žen. 

Již tento čtvrtek 30. května startuje na zimním stadionu v Krnově Otevřené mistrovství České republiky v boxu. Více než dvacet špičkových boxerů z ČR, Slovenska i Polska se utká o prestižní mistrovský titul. Živé přenosy čtyřdenního šampionátu konajícího se pod záštitou České Federace Boxu nabídne exkluzivně videoportál Stream.cz

Program Otevřeného mistrovství ČR v boxu na Stream.cz

  • 30. 5. – od 14:30 zahájení, 15:00 – 20:00 vyřazovací boje (školní mládež, kadeti, junioři, senioři) 
  • 31. 5. – 14:00 – 20:00 semifinálové boje (školní mládež, kadeti, junioři, senioři)
  • 1. 6. – 14:00 – 20:00 semifinálové boje (školní mládež, kadeti, junioři, senioři)
  • 2. 6. – 10:00-14:00 finálové boje (školní mládež, kadeti, junioři, senioři)

Krnovské Otevřené mistrovství České republiky v boxu je skvělá příležitost pro všechny fanoušky bojových sportů: „Live streaming je pro nás velkou výzvou. Jsme ale nadšeni, že můžeme všem fanouškům boxu, a nejen jim, zpřístupnit živé přenosy z této jedinečné události. Věříme, že se nám podaří přenést i atmosféru, která bude jistě plná emocí,“ uvedl šéfeditor Stream.cz Tomáš Novák. 

Přímé přenosy z mistrovství ČR v boxu startují ve čtvrtek 30. května ve 14:30 na Stream.cz. 

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích