Televize Seznam nabídne na podzim české komedie, detektivky i krimi seriály. Na obrazovky se vrátí i Profesionálové

Hana Holubová 12. srpna 2024

Pestrý podzim čeká diváky Televize Seznam, která nabídne zábavu i napětí v podobě tuzemských komedií, detektivek, krimi seriálů i rodinných filmů. Nebudou chybět ale ani divácky oblíbené zahraniční filmy jako Pařba ve Vegas, Sexy Pistols, Wasabi nebo legendární britský seriál Profesionálové. Televizní stanice internetové jedničky naváže podzimním programem na úspěšné 1. pololetí, ve kterém meziročně navýšila svůj podíl na trhu na 1,73 %* s diváckým zásahem 3.847.000** televizních diváků.

Hlavním pilířem podzimního schématu zůstane oblíbený tuzemský obsah v podobě úterních krimi, středečních seriálů a čtvrtečních komedií.

Z českých filmů se diváci mohou těšit například na filmy Starci na chmelu, Šest medvědů s Cibulkou, Adéla ještě nevečeřela, Noc na Karlštejně, Jáchyme, hoď ho do stroje nebo na oblíbený cyklus o básnících. Z detektivek pak třeba na filmy Holka na zabití, Smrt stopařek, Jeden z nich je vrah a z krimi seriálů na Stopy zločinu v hlavní roli s Jiřím Bartoškou, Případy pro zvláštní skupinu s Terezou Brodskou, Jiřím Schmitzerem a Josefem Somrem nebo Případy podporučíka Haniky s Vladimírem Dlouhým.

Páteční večer bude určen zahraničním filmovým hvězdám, komediím s Terencem Hillem a Budem Spencerem, zábavu do domácností přinesou i filmy Sexy Pistols, Pařba ve Vegas, Pařba v Bankoku, Pařba na třetí či Wasabi.

Na sobotní večer zařadí Televize Seznam kultovní britský seriál Profesionálové, kdy charismatičtí agenti CI5 Bodie a Doyle absolvují nesčetné automobilové honičky, přestřelky i milostné avantýry okořeněné odvahou, šarmem a notnou dávkou suchého anglického humoru.

Neděle bude ve znamení filmové klasiky – například Bílý tesák s Francem Nerem, Spartakus s Kirkem Douglasem a Laurencem Olivierem, Coganův styl s Clintem Eastwoodem, Zúčtování s Rockem Hudsonem nebo Django s Francem Nerem.

Během dne bude Televize Seznam pokračovat ve vysílání zahraničních krimi seriálů. Tentokrát se mohou diváci těšit na vyšetřování s detektivem Charliem a jeho psím parťákem v titulu Hudson a Rex a na patnáctou řadu Případů detektiva Murdocha.

Každý podvečer bude opět patřit reality show.Televize Seznam představí inspirativní tituly jako Zahrada a dvorek na míru, Z ruiny dům snů, Farma jako nová či Domov pro tebe.

*Zdroj: ATO-NIELSEN ADMOSPHERE, 1.1.2024 – 30.6.2024, SHARE CS: 18-69 let, Live+TS0-3

**Zdroj: ATO-NIELSEN ADMOSPHERE, 1.1.2024 – 30.6.2024, REACH CS: 18-69 let, Live+TS0-3

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích