Nový originální pořad Stream.cz s názvem Škola mazlíčků přináší zábavu i užitečné rady pro milovníky psů a koček

Hana Holubová 23. září 2024

Videoportál Stream.cz spustil nový originální pořad s názvem Škola mazlíčků, který bude ideálním průvodcem pro všechny majitele a milovníky domácích mazlíčků. Ať už jste zkušený chovatel nebo začátečník, tento pořad vás bude bavit a zároveň vám poskytne cenné rady pro výchovu vašich čtyřnohých kamarádů.

Zábavná forma s odborníky na slovo vzatými

Pořadem vás provedou dva zkušení moderátoři – Rudolf Desenský a Klára Nevečeřalová, kteří jsou zároveň renomovaní odborníci na výcvik a chování zvířat. Svižnou a přístupnou formou vás seznámí se základními pravidly a osvědčenými postupy, které vám pomohou lépe porozumět potřebám vašich mazlíčků.

Škola mazlíčků – Rudolf Desenský

Každý díl se zaměřuje na jedno klíčové téma

Pořad je rozdělen do osmi dílů, z nichž každý trvá kolem pěti minut – což je ideální formát pro rychlé a přehledné získání potřebných informací. Každý díl se zaměřuje na konkrétní téma z výchovy psů nebo koček a představí vám ideální přístupy, jak se svým mazlíčkem pracovat. Moderátoři nejen vysvětlují teoretické principy, ale také názorně ukazují, jak by měla výchova vypadat v praxi.

  • Čtyři díly s Rudolfem Desenským se zaměřují na výchovu psů. Rudolf, známý odborník na problematické chování psů, vám ukáže, jak se vypořádat s různými situacemi – od základní poslušnosti až po řešení problémového chování.
  • Čtyři díly s Klárou Nevečeřalovou se věnují výchově koček. Klára je specialistka na kočičí chování a provede vás klíčovými tématy, jako je správná socializace koček, učení na záchod nebo jak se vypořádat s jejich náladovostí.
Škola mazlíčků – Klára Nevečeřalová

Praktické rady, které vám pomohou v každodenním životě se zvířaty

„Škola mazlíčků“ je vytvořena tak, aby každý díl přinesl konkrétní a praktické rady, které můžete okamžitě aplikovat v každodenním životě se svým mazlíčkem. Pořad je určen pro širokou škálu diváků – od těch, kteří se teprve chystají pořídit si domácího mazlíčka, až po ty, kteří s nimi už léta žijí a chtějí si rozšířit své znalosti.

Nechte se inspirovat

Nenechte si ujít pořad Škola mazlíčků na videoportálu Stream.cz. Sledujte první díl a zjistěte, jak si lépe rozumět se svým mazlíčkem, jak řešit každodenní situace v klidu, s jistotou a jak si užít spoustu zábavy při jejich výchově.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích