Stream.cz uvede ty nejlepší seriály z festivalu Serial Killer

Hana Holubová 26. září 2024

Videoportál Stream.cz exkluzivně uvede vybranou seriálovou tvorbu, která byla nebo bude letos k vidění na Mezinárodním festivalu seriálů Serial Killer. Nejen seriáloví nadšenci se mohou těšit na snímky, které v tuzemsku nebyly zatím vysílány. Skrze Stream.cz se diváci zdarma dostanou k českým i zahraničním seriálům.

Festival Serial Killer, který letos probíhá od 24. do 29. září, každoročně nabízí pestrou paletu seriálů napříč různými žánry. Od thrillerů a dramat po komedie a sci-fi. Během jednoho týdne mají zájemci možnost zhlédnout projekce těch nejlepších českých a evropských seriálů. Většina promítání, probíhajících v kinosálech nebo divadlech, se skládá z prvních dvou dílů daného seriálu. Videoportál Stream.cz následně u některých titulů uvede celou sérii, takže zájemci mohou dokoukat děj příběhu. Do seznamu seriálů je zařazena i vybraná tvorba z minulých ročníků festivalu Serial Killer.

„Když se naskytla příležitost spolupracovat s brněnským festivalem, neváhali jsme ani minutu. Stream je místo, kde lidé seriály očekávají. Na Streamu jsme v minulosti vdechli život řadě velmi úspěšných pořadů, jako byla Lajna, Autobazar Monte Karlo nebo Krmelec. Letos se nám podařilo sehnat seriálové tituly, kterým věříme, že uživatele Stream.cz pohltí. Letoškem to ale rozhodně nekončí. Pro příští rok plánujeme s festivalem ještě ambicióznější spolupráci,“ uvádí Tomáš Novák, šéfeditor Stream.cz.

Aktuální seriálové pecky, které budou zařazeny do seznamu videoportálu Stream.cz

Chameleon (Belgie)

Belgický seriál rozdělený do deseti půlhodinových dílů divákům přiblíží příběh čtyř přátel, kteří se snaží dostat pryč z rodných Antverp. Při cestě za lepším životem na ně čeká celá řada nečekaných situací. Zůstanou na správné cestě, nebo si zvolí život zločinců? Seriál můžete sledovat na videoportálu Stream.cz od 28. září.

30 dní touhy (Německo)

Komediálně romantické německé drama o odvážném experimentu. Patnáctiletý vztah Freddie a Zena projde zatěžkávací zkouškou. Mají 30 dnů na to, aby si užili sex s kýmkoliv budou chtít. Zvládnou tuto emocionální horskou dráhu, nebo je tato riskantní eskapáda nakonec zničí? Osmidílný seriál o partnerském vztahu po třicítce sledujte od října na videoportálu Stream.cz.
Trailer filmu

Seriálový seznam videoportálu Stream.cz rozšíří i tituly z předchozích ročníků festivalu Serial Killer

Lowbudget (Česká republika)

Již od posledního zářijového týdne se můžete pobavit u čtyřdílné krátkometrážní české komedie v hlavní roli s Vladimírem Škultéty. Snímek pojednává o tom, zda je možné natočit film ve spolupráci s umělou inteligencí. Komedie o odvaze, neutuchajícím entuziasmu a smělosti vytvořit film bez hlavního herce za pomoci AI.

GameFace (Velká Británie)

Hlavní hrdinka Marcella se v britském sitcomu napumpovaném typickým suchým humorem představuje coby žena ve středních letech, která se chce prosadit jako herečka, ale ještě víc touží po znovunalezení lásky. Snaží se, co to dá, ale vždy narazí na nepřízeň osudu. Pomoci se jí snažit přátelé, terapeut i instruktor z autoškoly. O vtipné scénky není v tomto seriálu nouze. Sledovat ho můžete na videoportálu Stream.cz již nyní. Na nové díly se můžete těšit každé další pondělí.

Hnízdečko (Velká Británie)

Bezdětný pár a žena, která se nabídne, že jim dítě odnosí. Jaká je skutečná cena za to, co si koupit nelze? Nové díly napínavého thrilleru sledujte již nyní a každou další sobotu na videoportálu Stream.cz.

Napínavý krimi seriál Zločin na statku, nejlepší seriál roku 2020 Terapie sdílením, oblíbená dávka hokejového humoru v Lajně nebo loňský Revír s Davidem Prachařem. To jsou další seriálové tituly, které si odbyly svou premiéru v předchozích letech v Brně na festivalu Seriál Killer. I ty najdete na Streamu.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích