Rozjeďte svou kampaň s reklamou od Seznamu ještě dnes

Seznam.cz je vstupní branou do českého internetu. Jedná se o obsahovou, technologickou, znalostní a komunikační platformu, se kterou se každý den setkávají miliony uživatelů. Poskytujeme také vlastní reklamní systém. Podívejte se s námi, proč si pro vaši nadcházející kampaň vybrat právě Seznam.

Celosvětově jedinečná technologická firma

Na poli českého internetu nejsme žádní nováčci. Známe naše uživatele a tyto zkušenosti promítáme nejen do rozvoje našich služeb, ale také reklamy.

Portfolio produktů se skládá z hojně využívaných online služeb, jako je webová aplikace, e-mail, mapy, srovnávač zboží, portál s auty či nemovitostmi. Navíc zahrnuje také nejnavštěvovanější obsahové weby českého internetu.

Seznam.cz nabízí svůj vlastní Vyhledávač a zároveň patří mezi jednu z mála světových společností, která konkuruje Googlu na domácím trhu. Naše vyhledávání využije alespoň jednou měsíčně každý druhý Čech.

Jsme nejnavštěvovanější stránkou českého internetu

78 % uživatelů navštěvuje Seznam.cz denně nebo alespoň 2–3× týdně.

Využijte síly Seznamu

Potřebujete zvýšit povědomí o své firmě či produktech? Nebo je vaším cílem dostat více uživatelů na váš web, kde si mohou objednat vaše produkty či služby? V našem komplexním portfoliu služeb si vybere ten správný typ reklamy každý.

Budování značky
Traffic
Informace o produktu

Sklik.cz: Vlastní reklamní systém

Díky reklamnímu systému Sklik.cz budete vidět ve Vyhledávání Seznam.cz, obsahové síti a na dalších nejnavštěvovanějších webech českého internetu. Reklamu zde můžete nakupovat jak v režimu PPC (platba za proklik), tak CPM* (cena za 1 000 zobrazení).

*Platí pro reklamu v obsahové síti

Sklik.cz v číslech

2 000 000
denní počet prokliků z Skliku na stránky klientů činí 2 miliony.
95 %
měsíční zásah české internetové populace. Díky velkému pokrytí zasáhnete i specifické cílové skupiny.
700+
segmentů cílení
z vlastních 1st party dat.

Nastartujte své objednávky

Začněte svou cestu k novým zákazníkům v České republice ještě dnes. Zanechte nám na sebe kontakt a my vám pomůžeme vybrat tu správnou variantu reklamy pro vás.

TIP: Produktová inzerce

Využijte komplexní produktové řešení kombinovatelné s dalšími kampaněmi Skliku. Prostřednictvím produktových inzerátů ve vyhledávání, ve srovnávači Zboží.cz a webech Obrázky.cz či Sbazar.cz oslovíte více než 64 % aktivně nakupujících uživatelů. Více informací naleznete na stránkách: menu.seznam.cz/e-commerce