Vylepšili jsme Seznam nákupy pro mobilní zařízení

5. února 2020

Pro stále více lidí se stává běžnou praxí nakupování z chytrých telefonů. Proto jsme Vyhledávání Seznam.cz rozšířili o produktové informace ze Zboží.cz a navíc jsme k nim přibalili i výhodné nabídky.

Podstatnou změnou prošly hned dvě informace. Jednou je zobrazení výsledku hledání a tou druhou informace, které můžete na první pohled u nabídek vidět. V upoutávkách ve Vyhledávání Seznam.cz uvidíte důležité informace, které jsou rozhodující pro uskutečnění nákupu i bez přesměrování do Zboží.cz.

Cílem Seznam nákupů je poskytnout zákazníkovi v co nejkratším čase kvalitní informace jak o produktu, tak o nabídce vašeho e-shopu. Aby vaši nabídku zákazník v Seznam nákupech viděl, nemusíte nastavení kampaně změnit. Nabídky e-shopů zobrazíme automaticky na základě aktivní kampaně na Zboží.cz.

Veškeré nastavení a informace budeme zpracovávat z administrace Zboží.cz a XML feedu. V produktu zobrazíme 5 doporučených nabídek e-shopů, o jejich pozicích rozhodují kvalitativní signály. Těmi jsou dostupnost, cena, hodnocení e-shopu a nastavená aukce. Statistiky k nákupům na Seznam.cz najdete i nadále v administraci Zboží.cz tak, jak jste byli doposud zvyklí.

Tým Zboží.cz

Sdílet na sítích