Nové možnosti na Sreality.cz

18. července 2011


Vážení uživatelé a klienti, byly spuštěny nové možnosti na Sreality.cz!


 

Nové filtry/parametry

Nově byly zavedeny informace o balkónech, lodžiích, terasách, garážích, parkovacích místech a bazénech a sklepech.

Hned po výběru typu nemovitosti na hlavní stránce Sreality.cz lze filtrovat inzeráty podle toho, jestli mají balkón, lodžii, terasu, garáž, parkovací místo.

Všechny parametry (balkón, lodžie, terasa, garáž, parkovací stání i sklep a bazén) jsou vypsány v detailu inzerátu i s případnými rozměry. Pokud inzerát tuto informaci neobsahuje, znamená to, že ji nemovitost nemá (případně nebyla prodávajícím zadaná).

Uživatelé si mohou vyhledávat inzeráty podle těchto nových parametrů, klienti mohou tyto informace vkládat ať přes administrační rozhraní, tak přes exportní rozhraní.

Filtrování inzerátů na webových stránkách Sreality.cz pro typ Byty

Filtrování inzerátů pro typ Domy

Filtrování inzerátů pro typ Komerční nemovitosti

Detail inzerátu



Dražby

Další změnou je vylepšená sekce dražby. Jsou přidány informace o datumu a časukonání dražby, 1.prohlídky a 2.prohlídky. Dále možnost připojit k inzerátu pdf o Dražební vyhlášce a Posudku znalce.

Možnost měnit pořadí fotek

Nyní existuje možnost, jak si jednoduše změnit pořadí fotografií. V administračnímrozhraní Sreality.cz je možno přesouvat fotky tahem myší (kurzor nasměrujte na fotku, kterou chcete přesunout, stiskněte levé tlačítko myši a táhněte fotku tam, kam si ji přejete vložit, pro potvrzení zvoleného pořadí klikněte na Změnit pořadí fotografií), pro ty, kteří exportují inzeráty na Sreality.cz exportním softwarem, přijímáme nyní pořadí fotek.


Sekce Vybavení

Nově sekce Vybavení nabízí výběr systémem multiselektu – možnost vybrat vícevariant najednou, které se následně propíší do detailu nemovitosti (detail viz předchozí obrázek). Jednotlivé sekce vybavení jsou aktualizovány podle aktuálních standardů.

Administrační rozhraní

   

Věříme, že Vám tímto usnadníme jak hledání, tak prodej nemovitostí.

Sdílet na sítích