Nové funkce

20. prosince 2011

Vážení uživatelé a klienti,

připravili jsme pro Vás změny na základě vašich podnětů, které jistě oceníte:

1. Zjednodušený obsah výpisu
Ve výpisu inzerátů jsme ponechali pouze ty informace, které uživatelé označili za ty nejdůležitější, vše ostatní najdete v detailu.
2. Přepočet cizích měn na české koruny
Sjednotili jsme měnu ve výpise inzerátů, vše je přepočteno na české koruny podle aktuálního kurzu České národní banky, proto, aby uživatel měl jednotný přehled o ceně a mohl pohodlně porovnávat. V detailu inzerátu zůstává cena ve měně, ve které inzerent inzerát vložil a nově přibude řádek s cenou v Kč u inzerátů vložených v cizí měně.
3. Rozostření lokality
U inzerátů vložených s neúplnou adresou anebo úmyslně rozostřenou adresou nově vykreslíme v mapě pouze oblast, kterou inzerent zadal. To místo původního systému, kdy inzerent zadal informaci pouze o městě a my jsme do středu města vložili kapku, která uživatele mylně informovala o poloze. 
4. Zařízeno
Informace o vybavení nemovitosti, čili “Zařízeno” (ano, ne, částečně) se nyní propisuje do všech kategorií s výjimkou pozemků.
5. RK, Developer
U novostaveb je nyní rozlišeno, kdo je realitní kancelář a kdo je developer a to podle informace zaslané exportem anebo přes administrativní rozhraní Sreality.cz
Sdílet na sítích