Stream.cz představuje na podzim nové pořady

2. října 2012

Na stránkách internetové televize Stream.cz se na podzim objeví další řady oblíbených pořadů jako je Peklo na talíři nebo A dost!. Kromě nich však redakce připravila další pořady – o reklamě, partnerských vztazích i stavbách a veřejném prostoru…

Podzim bude také patřit „Závodu o hrad“, který netradičně představí prezidentské kandidáty.

Internetová televize Stream.cz má v podzimním programovém schématu naplánované zhruba tři premiéry vlastních pořadů každý všední den. Na podzim tak nebudou chybět ani další pokračování oblíbených pořadů, jako je pořad o české gastronomii Peklo na talíři, kde Roman Vaněk provede diváky dalšími pravdami o složení českých potravin. V nových pořadech seriálu, který má za necelý půlrok svého vysílání již přes 18 milionů zhlédnutí, se Roman Vaněk podívá například na špekáčky a buřtíky, olivové oleje, nebo třeba na způsob výroby „éček“.

Kromě pokračování úspěšných pořadů jsme si připravili pro naše diváky i pořady nové. Chceme v nich nabídnout nejen zábavu, ale i otevírat oči a zprostředkovávat jiné úhly pohledu. V pořadu Závod o hrad chceme například umožnit divákům poznat prezidentské kandidáty i z jiné stránky, než jakou poznají v seriózních kravatových rozhovorech, které budou nabízet ostatní média,“ komentoval Lukáš Záhoř, manažer programového oddělení Stream.cz.

Rozhled může divákům každý pátek rozšířit například známý architekt Adam Gebrian. Ve svém pořadu „Gebrian vs“ se věnuje veřejnému prostoru a stavbám, které mohly být efektivnější i ekonomičtější. Nabízí svůj pohled na věc i nápady na lepší řešení problematických staveb. Mezi novými pořady najdete i pořad s Vilémem Rubešem, nazvaný „Hůl na reklamu“. Odborník na reklamu s dvacetiletou praxí se věnuje současným marketingovým kampaním a rozebírá jejich klišé i nereálnost. Hůl na reklamu má premiéru každé úterý. Nové již běžící pořady doplňuje „Přírodověda s Alex“, kde Alex Hrouzková radí v oblasti partnerských vztahů a sexu. I přes nadsázku, která je v pořadu použita, je obsah určen pro večerní hodiny. Každé pondělí večer se tak můžete těšit na vážné nevážné rady, které vás možná pobaví, možná vám otevřou oči.

29. října bude mít svoji premiéru první profil jednoho z prezidentských kandidátů v pořadu „Závod o hrad“. Pavel Zuna s každým z kandidátů strávil jeden den, a to při jeho či její oblíbené sportovní disciplíně. Představí tak potenciální hlavy státu ze stránky, z níž je možná nebude mít běžný občan možnost jinde poznat. Diváci mohou posoudit i jejich smysl pro fair play. I Závod o hrad bude mít týdenní periodicitu. Všechny natočené díly tak stihne Stream.cz odvysílat před přímou volbou prezidenta. Na Stream.cz se můžete těšit na netradiční představení Jany Bobošíkové, Táni Fišerové, Miloše Zemana, Karla Schwarzenberga, Jiřího Dienstbiera, Přemysla Sobotky, Vladimíra Dlouhého či Vojty Dyka.

Toto je jen výběr nejzajímavějších novinek v produkci internetové televize Stream.cz. Pro diváky je na téměř každý všední den nachystána premiéra hned tří pořadů. Všechny premiéry mají své místo i na domovské stránce Seznam.cz, nebo přímo na stránkách jednotlivých pořadů na Stream.cz. Více informací o každém pořadu najdete na speciálním ftp.

Irena Zatloukalová,
tisková mluvčí

Sdílet na sítích