Seznam.cz bude nabírat až 60 nových zaměstnanců

15. září 2015

Seznam.cz dnes na tiskové konferenci představil několik novinek a oznámil, že chce ještě zvýšit tempo svých produktových inovací. Rozhodl se proto také rozšířit řady svých zaměstnanců až o 60 nových lidí. Vypsané pozice budou převážně ve vývoji, další pak pro produktové manažery.

Seznam.cz má v současné době bezmála 1100 aktivních zaměstnanců. Produktové oddělení, které se chystá přijmout 60 nových lidí, je ve firmě jedno z největších. Stejně jako v Obchodě v něm v současné době pracuje 470 lidí – většina z toho jsou vývojáři, dále například produktoví manažeři, návrháři, scrum masteři nebo brand manažeři. Do tohoto oddělení už letos nastoupilo zhruba 30 lidí na nové pozice, a to konkrétně do fulltextového týmu. Protože se personální navýšení v praxi osvědčilo, rozhodl se v něm produktový ředitel Petr Král pokračovat.

„Tým Hledání jsme nedávno posílili o 29 nových kolegů a pomohlo nám to prokazatelně zrychlit implementaci našich fulltextových technologií do služeb, jako jsou Mapy.cz či Zboží.cz. Tento pozitivní výsledek nás vedl k rozhodnutí navýšit počet kolegů v Produktovém oddělení o dalších 60 lidí tak, abychom se mohli věnovat všem našim službám zároveň a neustále je inovovat,“ zdůvodňuje vytvoření nových pracovních míst Petr Král, produktový ředitel Seznam.cz.

Šedesát nových pozic znamená zhruba 5% navýšení počtu aktivních zaměstnanců společnosti Seznam.cz. Největší zájem má Seznam.cz o vývojáře, přál by si jich nabrat okolo 40, a to včetně vývojářů mobilních aplikací. Hodně posilovat bude také vývoj reklamních systémů. Rozroste se tak i tým, který se stará o rozvoj PPC systému Sklik. Dalších 20 míst by měli obsadit produktoví manažeři, návrháři či marketéři.
„Zvažujeme rovnou přijímat i celé týmy. Rozhodně budeme hledat nejen v Praze a Brně, ale například i v Ostravě,“ dodává Petr Král.

Přehled všech aktuálních volných míst u společnosti Seznam.cz najdete na http://seznam.sprace.cz/.

Irena Zatloukalová,

tisková mluvčí

Sdílet na sítích