Nové kategorie a parametry na Zboží.cz od ledna 2021

5. ledna 2021

Nedávno jsme vám přiblížili výhody uvedených kategorií a parametrů u vašich nabídek. Po prvním souhrnu novinek navazující na toto téma vám opět přinášíme přehled nově založených kategorií a parametrů a dalších změn, ke kterým došlo během posledních měsíců minulého roku. Založili jsme 1 novou kategorii a desítky parametrů upravili a přidali.

Nově založená kategorie

Na vaše podněty jsme založili novou kategorii. Doporučujeme vám zkontrolovat upravit CATEGORYTEXT v XML feedu pokud je váš sortiment pro tuto kategorii relevantní:

Zdraví | Zdravotní pomůcky a lékařské vybavení | UV sterilizátory

Nové parametry

S vylepšováním kategorií souvisí i přidání dalších parametrů. Díky nim si uživatelé na webu mohou vyfiltrovat jednotlivé nabídky či produkty.

Jakých kategorií se změna parametrů týká, se dozvíte zde.

Správné zadání hodnot do tagu PARAM si můžete zkontrolovat v naší nápovědě.

TOP parametry, které doporučujeme vyplnit:

Mixéry a šlehače

Do kategorie mixéry a šlehače jsme přidali nové parametry, které pomohou s výběrem toho správného mixéru pro občasné přípravy pokrmů i každodenní použití.

Běžkařské lyže

V kategorii běžkařské lyže jsme nově umožnili zákazníkům filtrovat podle normy vázání. Dále rozlišujeme lyže podle typu skluznice, tedy hladká, mohérový pás, a nebo skin.

Robotické vysavače

Robotické vysavače se nově dají vyfiltrovat podle toho, zda jsou určeny i na zvířecí chlupy. Druh rozeznání překážek (dotykové a bezdotykové) a typ filtru ulehčí rozhodování, jaký vysavač je ten ideální.

Ložní povlečení

U ložního povlečení došlo k úpravám v motivech povlečení tak, aby se v nich dalo snadněji orientovat. Přidali jsme například motiv Star Wars nebo Lego.

Vlasová kosmetika

V kategoriích šampony, kondicionéry a balzámy a pleťová séra jsme nechali přidat parametr vegan. U šamponů jde nově také rozlišovat, k jakým účelům se přesně přípravek používá, tedy zda se jedná o revitalizační, hydratační, nebo ochranný. Pleťová séra ještě navíc získala parametr rozjasňující.

Přípravky na hubnutí

Uživatelé si nyní snadněji vyberou správný přípravek na hubnutí podle parametru čaj na hubnutí.

Dalších 367 parametrů, ve kterých proběhla změna, naleznete v tabulce ke stažení.

Stáhnout tabulku doplněných parametrů

Zajímá-li vás, jak pomocí tagu CATEGORYTEXT a PARAM můžete zlepšit viditelnost vašich nabídek, přečtěte si náš článek na toto téma. Pokud vám na Zboží.cz nějaká kategorie nebo parametr chybí, napište nám na zbozi@firma.seznam.cz.

Tým Zboží.cz

Sdílet na sítích