Seznam.cz otevírá novou pobočku v Bratislavě. Pracovat v ní budou zejména vývojáři  

Aneta Kapuciánová 22. února 2022

Česká internetové jednička, společnost Seznam.cz, otevře na jaře letošního roku svou jedenáctou pobočku. Nacházet se bude v Bratislavě a pracovat v ní mají primárně zaměstnanci, kteří nastoupí na otevřené vývojové a programátorské pracovní pozice.

„Pro naše služby neustále hledáme odborníky napříč všemi obory. Zejména o seniorní vývojářské pozice je na tuzemském trhu velký zájem, proto jsme se rozhodli dát příležitost i zájemcům ze Slovenska. Vzhledem k tomu, že u sousedů máme v nabídce necelé dvě desítky pozic, dává nám smysl otevřít v Bratislavě samostatnou pobočku, aby se lidé nemuseli za prací stěhovat,“ vysvětluje Igor Kalaš, Business Development Director Seznam.cz, a dodává, že možnost pracovat pro Seznam.cz budou mít na Slovensku i zájemci z jiných měst: „Například v Žilině plánujeme v případě potřeby pronajmutí co-workingových pracovních míst. Stejnou cestou se můžeme vydat v podstatě v jakémkoli slovenském městě, pokud to bude s ohledem na poptávku dávat smysl.“

Možnost pracovat přímo na Slovensku může být pro řadu tamních potenciálních kandidátů velmi lákavá, a to i přesto, že Seznam.cz už nyní běžně zaměstnává cizince a umožňuje vybraným pracovníkům vekou míru flexibility výkonu práce. „Dlouhodobě sledujeme zájem lidí ze Slovenska pracovat pro technologického lídra v regionu střední Evropy. I to je jeden z důvodů, proč jsme se pro expanzi na Slovensko rozhodli. Koronavirová pandemie navíc ukázala, že týmy mohou velmi dobře fungovat i na dálku,“ poukazuje Kalaš na fakt, že Seznam pracuje se špičkovými technologiemi srovnatelnými s globálními hráči a jeho produkty a služby používají denně miliony uživatelů. 

Seznam.cz má své pobočky nejen v Praze a Brně, ale i v Ostravě, Olomouci, Zlíně, Plzni, Českých Budějovicích, Liberci, Pardubicích a Hradci Králové. Provozuje vlastní datové centrum Kokura v pražských Horních Počernicích a nové s názvem Nagoja staví v Benátkách nad Jizerou.

Všechny aktuálně otevřené pracovní pozice na Slovensku najdou zájemci na profesním webu Profesia.sk.

Aneta Kapuciánová

PR manažerka a tisková mluvčí

Sdílet na sítích