Seznam.cz se stal hlavním mediálním partnerem Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary

Hana Holubová 20. června 2024

Internetová jednička Seznam.cz je novým hlavním mediálním partnerem letošního ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Během filmové události roku nabídne například online byznysovou debatu pod hlavičkou cyklu Česká elita.

V rámci festivalu 2. července od 10:30 hodin budou Seznam Zprávy vysílat živě na svém webu další díl z cyklu Česká elita. Moderátorka Zuzana Hodková v prostorách lázeňské vily Pupp v Karlových Varech povede debatu na téma Jak budovat lovebrand s ředitelem MFF KV Kryštofem Muchou, grafikem a satirikem TMBK (Tomáš Břínek), marketingovým ředitelem Seznam.cz Jiřím Herianem či generálním ředitelem Sazky Alešem Veselým.

Mimo zmíněnou debatu vzniknou během festivalu video rozhovory s osobnostmi českého byznysu. V roli moderátorky se opět představí Zuzana Hodková, její pozvání přijali například Jiřina Nepálová, zakladatelka a ředitelka společnosti Renomia, Robert Chvátal, ředitel společnosti Allwyn, či Jakub Dusílek, předseda představenstva UniCredit Bank. Jednotlivé rozhovory najdou čtenáři webu Seznam Zpráv v sekci SZ Byznys, publikované budou postupně během léta.

Pro návštěvníky festivalu si Seznam.cz společně se svými webovými obsahovými službami Seznam Zprávy, Novinky.cz, Sport.cz a Super.cz připravil zábavný fotokoutek v prostorách Vřídla. Lidé si tak na místě budou moci vyzkoušet, jaké to je stát se hvězdou článků české internetové jedničky.

Deník Právo, který taktéž patří mezi hlavní mediální partnery, opět připravuje dvě speciální vydání festivalových novin, která budou k dispozici přímo v Karlových Varech. Stejně jako během předchozích ročníků bude i letos na festivalu vyhlášena Divácká cena deníku Právo. Nejen pro filmové fanoušky bude pak připravena speciální fotostěna nakreslená karikaturistou Miroslavem Kemelem, jehož znají čtenáři ze stránek Práva. Pro vybrané obchodní partnery bude navíc přichystaný business lounge v hotelu Quisisana.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích