Sport.cz chystá speciální video pořady k Letním olympijským hrám 2024

Hana Holubová 16. července 2024

Letošní sezóna vrcholových sportovních klání vrcholí. Olympijské hry v Paříži jsou pro mnoho sportovců i fanoušků tím největším z nich. Sport.cz připravuje kromě výsledků, programu a pohledů do zákulisí také dva pořady s názvy Studio Paříž a Pařížské ozvěny. Fanoušci sportu se mohou těšit i na rubriku Stalo se před lety.

Přímo na místě budou tři zvláštní zpravodajové Michal Osoba, Robert Sára a Jiří Lizec. Od 26. července pak na Sport.cz startují dva speciální pořady, které čtenářům, divákům i posluchačům nabídnou ucelenou mozaiku informací z průběhu OH.

Studio Paříž

Každý den po poledni se mohou sportovní nadšenci těšit na Studio Paříž, v němž moderátoři Petr Svěcený, Lucie Černá či Jan Homolka uvítají sportovní experty. S těmi proberou nejen aktuální dění z olympiády.

Jako první do studia dorazí dvojnásobná olympijská vítězka Štěpánka Hilgertová. Pozvání dále přijali i další medailisté z OH jako například kanoista Radek Šlouf nebo tenistky Lucie Hradecká a Andrea Sestini Hlaváčková. Závod svého muže přijde okomentovat manželka nejlepšího českého atleta Lucia Vadlejch.

Hosty Studia Paříž budou i české osobnosti, které působí mimo oblast sportu, ale přesto s ním mají bohaté zkušenosti. Pozvání přijali Jan Čenský, Denisa Nesvačilová a Robert Urban.

Pařížské ozvěny

Druhým speciálním pořadem na webových stránkách Sport.cz budou Pařížské ozvěny, kterými denně od 17.30 hodin provedou Václav Jindřich a Šimon Tittel. Diváci se v nich dozví aktuální výsledky a jak si vedou na OH čeští reprezentanti. Redaktoři na místě divákům zprostředkují zajímavé rozhovory a ve studiu moderátoři následně proberou program na následující den. Chybět nebudou také ohlasy ze sociálních sítí. Na závěr si Pařížská dvojka Zuzana Kézrová a Matěj Vybíral zatipuje, kdo z olympioniků bude nejúspěšnější.

Nebude chybět ani rubrika Stalo se před lety, která přiblíží olympijské události spojené s daným datem vysílání.

Sportovní fanoušci na Sport.cz naleznou všechny výsledky Letních olympijských her 2024, jejich detailní program, medailové pořadí zemí, ale i různé pohledy do zákulisí a komentáře i analýzy ke všemu, co se bude v Paříži odehrávat.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích