Vážné i odlehčené pohledy na soupeření o hokejový titul. Zaostřeno na play off je nový pořad na webu Sport.cz

Hana Holubová 11. března 2024

Od 11. března každý týden čeká na fanoušky hokeje nový dvacetiminutový videopořad Sport.cz nazvaný Zaostřeno na play off.  Redaktoři Jan Škvor, Martin Kézr a Robert Sára s renomovanými osobnostmi tuzemské hokejové scény analyzují konkrétní sestřihy a momenty z dění na ledě v bojích o extraligový titul.

Mezi tradiční hosty budou patřit bývalí hokejisté Jaroslav Bednář a Milan Antoš, stejně jako šéf komise rozhodčích Vladimír Pešina. Pozvání k účasti v pořadu směřují i do řad trenérů a bývalých reprezentantů či extraligových hráčů, dojde i na překvapení z oblasti umělecké scény.

Sport.cz jako partner Tipsport hokejové extraligy nabízí z každého zápasu play off jako jediný web ihned klipová videa zachycující góly i zajímavé situace a bezprostředně po skončení utkání také ucelený tříminutový sestřih utkání, tzv. highlights.

Sestřihy, góly a nejzajímavější momenty jsou rovněž video bonusem v článcích, které na webu Sport.cz pravidelně o hokejové Tipsport extralize vycházejí. Videa zůstávají součástí oblíbeného pořadu Příklep a záběry se využijí i v podcastu Za mantinelem.

Zaostřeno: Jan Škvor (vlevo) a Milan Antoš
Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích