Letos naposled. Zastavte se na Dni otevřených dveří v naší pražské centrále

Seznam je zkrátka nekonečný. A to i v kariérních příležitostech. Každý u nás může růst a zdokonalovat se, ať už v technologiích, marketingu, obchodu nebo médiích. Přijďte za námi 23. listopadu na Den otevřených dveří zjistit, jaké máme aktuálně volné židle, na jakých projektech pracujeme a taky vyzpovídat naše kolegy.

Podělíme se s vámi o pracovní život Seznamáků a uvidíte naše oddělení, v jakém prostředí pracujeme nebo jaké technologie využíváme. 

Navštívit nás můžete v dopoledním termínu od 10 do 12:45, nebo v odpoledním od 14:00 do 16:45 na adrese Radlická 3294/10. Poslechnete si zajímavé přednášky našich kolegů, omrknete moderní studia i labyrint našeho pražského sídla. Kromě toho můžete v rámci networkingu vyzpovídat naše kolegy a taky ochutnat něco dobrého z občerstvení. 

Jak se na akci registrovat? 

Stačí napsat na eva.juraszkova@firma.seznam.cz a dejte naší Evě vědět, v kterém termínu se vám hodí přijít. Do zprávy ještě napište, odkud k nám jdete a o jaké zaměření máte zájem. Registrovat se můžete do 21. listopadu 2023.

Kdy a kde se potkáme?

Máme pro vás dva termíny, a to:

  • dopoledne od 10:00,
  • odpoledne od 14:00.

Setkáme se na recepci naší centrály na adrese Radlická 3294/10 a náš společný program zabere přibližně 2,5 hodiny.

Počet míst je omezený, tak s registrací dlouho neotálejte.

Těšíme se na společné setkání.
HR tým Seznam.cz