NOVINKY.CZ PŘICHÁZEJÍ SE SPECIÁLNÍ INTERAKTIVNÍ PŘÍLOHOU O VÁLCE V IRÁKU

20. června 2003

Praha, 21. března 2003 – Zpravodajský server Novinky.cz pokrývá aktuální vývoj situace v Iráku prostřednictvím unikátní interaktivní přílohy, díky níž mohou čtenáři serveru získat komplexní přehled o celém válečném konfliktu.

Redakční tým Novinky.cz se rozhodl pro řešení, které na českém internetu zatím nemá obdoby, a připravil mimořádnou multimediální přílohu, jež umožní uceleně informovat o současné situaci i dosavadním vývoji v celé oblasti.

Vladimír Dušánek, šéfredaktor serveru Novinky.cz, dodává: “Ve snaze nabídnout našim čtenářům přesné a ucelené informace o aktuálním dění v Iráku jsme se rozhodli pro plně interaktivní řešení. V oblasti online zpravodajství tak poprvé dochází k plnohodnotnému zapojení technologií, které může nabídnout internet jako jediné médium. Aplikaci jsme navrhli tak, aby využívala unikátního způsobu propojení klasického online zpravodajství s aktivními multimediálními prvky, jako jsou například názorné animace nebo interaktivní informační okna. Názorný přehled o veškerém dění v jednotlivých dnech neustále aktualizujeme.”

Aplikaci je možné nalézt pomocí odkazu na zpravodajském serveru Novinky.cz, na portálu Seznam.cz nebo přímo na adrese: http://www.novinky.cz/special/index.html

Zpravodajský server Novinky.cz je on-line magazín deníku PRÁVO & portálu Seznam.cz. Jako společný projekt společností Seznam.cz, a. s. a BORGIS, a. s. byl spuštěn na začátku roku 2003 a v průběhu března letošního roku se stal nejnavštěvovanějším zpravodajským serverem na českém internetu.

Sdílet na sítích