Portál Seznam.cz oslovuje přes dva milióny uživatelů Internetu

20. června 2003

Praha, dne 26.2.2003 – Společnost Seznam.cz oznamuje, že v lednu roku 2003 navštívilo stránky portálu Seznam.cz 2.174.647 unikátních uživatelů, z nichž každý strávil na Seznamu v průměru 100,6 minut.

Podle údajů společnosti iAudit – MARIN, s.r.o., provozující audit návštěvnosti internetových serverů, navštívilo v lednu 2003 služby portálu Seznam.cz více než 2 milióny unikátních uživatelů, což je téměř dva a půl krát více, než návštěvnost nejvážnějšího konkurenta, portálu Atlas.cz. Ten ve stejném období roku navštívilo celkem 998.398 uživatelů. Každý z uživatelů strávil na Seznamu v lednu, v průměru 100,6 minut, což je o 13 minut více než u portálu Centrum.cz a o 66 minut více než u portálu Atlas.cz.

Nejpopulárnější službou portálu Seznam.cz se již tradičně staly služby vyhledávání informací a e-mail, nově pak zpravodajství serveru Novinky.cz. “Neustálý růst naší návštěvnosti svědčí o tom, že uživatelé internetu dávají přednost kvalitním službám. A právě ty portál Seznam.cz nabízí. V roce 2002 jsme investovali nemalé prostředky do vývoje nových služeb ale především do zkvalitnění většiny služeb stávajících”, komentuje překročení dvoumilionové hranice návštěvnosti zakladatel Seznamu Ivo Lukačovič.

Sdílet na sítích