SEZNAM.CZ MEDIÁLNÍM ZÁSTUPCEM VYDAVATELSTVÍ RINGIER A ČESKOSLOVENSKÝ SPORT

20. června 2003

Praha, 28. dubna 2003 – Společnost Seznam.cz, a.s. je nyní exkluzivním mediálním zástupcem internetových titulů vydavatelství Ringier ČR a Československý sport.

Na základě dosavadních úspěchů při realizaci nové strategie obchodního týmu firmy Seznam.cz, a.s. byla uzavřena dohoda mezi touto společností a vydavatelstvími Ringier ČR, a.s. a Československý sport, s.r.o. Seznam.cz, a.s. se tak stal exkluzivním mediálním zástupcem veškerých internetových aktivit těchto vydavatelství a nabídka reklamních možností společnosti se rozrostla o tituly Blesk.cz, DenikSport.cz, iABC.cz, Reflex.cz a Televize.cz.

Hlavním přínosem spolupráce Seznamu a Ringieru je vytvoření kompletního portfolia zpravodajských serverů. Pack Novinky.cz + Blesk.cz je inzerentům nabízen jako jeden balík se stejnými reklamními plochami a formáty. Již nyní se tento zpravodajský balík stal nejnavštěvovanějším zpravodajským serverem českého internetu, který denně navštíví přes 150 000 unikátních návštěvníků (zdroj: iAudit). Tento pack bude ještě doplněn o novou verzi webu DenikSport.cz, jejíž spuštění se plánuje v horizontu několika týdnů. Tím bude pokryto celé zpravodajské spektrum: Novinky.cz (všeobecné zpravodajství), Blesk.cz (bulvární zprávy) a DenikSport.cz (sportovní zpravodajství).

“Již několik měsíců je v naší společnosti vidět dynamický rozvoj, jehož součástí je i výrazné posílení obchodního oddělení a celé obchodní strategie. Díky silnému zázemí a vysokému nasazení celého týmu se nám podařilo upevnit postavení na českém trhu a partnerství se společnostmi Ringier a Československý sport znamená další logický krok na této cestě,” komentuje Ing. Tomáš Kapalín, obchodní ředitel společnosti Seznam.cz, a.s.

“Pro Ringier představuje spolupráce se Seznamem spojení dvou silných partnerů ve svých oblastech činnosti. Věříme, že partnerství internetového portálu a vydavatelství novin a časopisů oběma subjektům umožní zkvalitnění jejich služeb. Hlavním cílem pak je posílení pozice na internetovém inzertním trhu,” doplnil Ing. Petr Bednář, vedoucí Online oddělení společnosti Ringier ČR.

Sdílet na sítích