BALDACHÝN A SEZNAM.CZ PŘINÁŠEJÍ OFICIÁLNÍ DENÍČEK Z FILMOVÉHO FESTIVALU V KARLOVÝCH VARECH

3. července 2003

Praha, 2. července 2003 – Tomáš Baldýnský ve spolupráci s portálem Seznam.cz přináší zprávy přímo z festivalového dění v Karlových Varech. K tomuto účelu byl založen festivalový weblog na serveru Lide.cz, který je součástí služeb tohoto portálu.

Tento weblog na adrese http://blog.lide.cz/baldachyn se stal oficiálním deníčkem 38. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Jeho autor, filmový publicista Tomáš Baldýnský, v něm bude pravidelně zveřejňovat reportážní vstupy, rozhovory, aktuální fotografie, informace ze zákulisí, tipy na filmy i minirecenze přímo z Karlových Varů.

Tomáš Baldýnský komentuje podstatu svého festivalového zpravodajství přímo na zmíněném weblogu:

 

Na tomto místě začne 4. července v dopoledních hodinách experiment na téma “Dokážu zažít na karlovarském festivalu tolik věcí, aby to naplnilo malé noviny?”. Ze zkušenosti už předem mohu prohlásit, že velmi pravděpodobně ano.

Můj deníček je převážně určen lidem mimo festival. Těm z vás, kteří se na něj chystají, těm, kdo se odtud budou vracet před koncem a bude jim to líto. A hlavně všem, kteří chtějí nějak nasát festivalovou atmosféru. Zůstaňte naladěni (třeba pomocí RSS).

Sdílet na sítích