VÍTĚZKA SE DO BRAZÍLIE NEPODÍVÁ

1. prosince 2003

Praha, 1. prosince 2003 – Velká třítýdenní soutěž portálu Seznam.cz skončila. Zúčastnilo se jí bezmála 10 tisíc soutěžících, kteří zaslali celkem 30 tisíc odpovědí.

Velká soutěž portálu Seznam.cz probíhala každý všední den od 3. 11. do 21. 11. 2003. Úkolem soutěžících bylo odpovědět na otázku dne týkající se vyhledávání v katalogu portálu. Ze správných odpovědí bylo každý den vylosováno 10 denních výherců, kteří obdrží DVD a videokazety od společnosti Warner Home Video. Všechny došlé správné odpovědi byly navíc zařazeny do slosování o hlavní výhru, tj. zájezd do Brazílie pro dvě osoby od cestovní agentury MojeDovolená.cz. Tuto cenu si odnesla paní Marcela Štefulová z Klášterce nad Ohří.

“Zpráva o tom, že jsem vyhrála hlavní cenu mne opravdu překvapila,” komentovala Marcela Štefulová. “Měla jsem obrovskou radost, i když jsem se nakonec rozhodla, že zájezd věnuji svému synovi a jeho snoubence jako předsvatební dar.”

Soutěž měla u návštěvníků portálu obrovský úspěch. Celkem se jí zúčastnilo téměř 10 tisíc lidí, kteří zaslali přes 30 tisíc odpovědí. Přestože soutěž trvala celé 3 týdny každý den s jinou otázkou, plných 26 soutěžících si našlo čas a postupně zaslalo odpovědi na všech 15 dotazů. Průměrná denní účast v soutěži dosahovala 2 000 lidí.

“Spokojení mohou být i partneři soutěže,” doplnil Petr Mareš, marketingový ředitel společnosti Seznam.cz, a.s. “Například odkaz na stránku agentury MojeDovolená.cz umístěný na soutěžní stránce zaznamenal celkem 11 065 kliků.”

Soutěž byla avizována jak odkazem na hlavní stránce portálu Seznam.cz, tak v rámci 3týdenní rozhlasové kampaně na 52 celoplošných i regionálních rozhlasových stanicích.

Předání hlavní výhry Seznam soutěže – šek na zájezd do Brazílie pro 2 osoby.

Zleva: Michal Drozd, jednatel cestovní agentury MojeDovolená.cz, s. r. o., Marcela Štefulová, výherkyně, Tomáš Fiala, Tiskový mluvčí a PR manažer společnosti Seznam.cz, a.s.

Sdílet na sítích