Lidé.cz mají nový design

26. března 2004

Chip 26.3. 2004 – Jen pár dní před svátkem sv. Valentýna získal diskusní server Lidé.cz (www.lide.cz) nový design a nové funkce a začal nabízet nové služby.

Největší novinkou je zavedení služby Seznamka, která umožňuje podat si seznamovací inzerát nebo odpovídat na zadané inzeráty. Inzeráty jsou rozděleny do kategorií podle účelu seznámení (vážná seznámení, dopisování, cestování, sport apod.).  Již týden po spuštění služby obsahovala Seznamka více než 1500 inzerátů.

Nejčastěji se chtěli seznamovat muži, neboť inzeráty v kategorii On hledá ji tvořily 40 % z celé poptávky. Inzeráty žen, které hledají muže, představovaly v polovině února 29 % poptávky a kamaráda nebo kamarádku si chtělo najít 16 % inzerentů. Pouze 2 % žen měla zájem o seznámení se ženou a 1,5 % mužů hledalo muže. Abyste mohli vkládat inzeráty, musíte být registrovaným uživatelem služeb portálu Seznam.cz. Další novinkou je zavedení detailních profilů uživatelů serveru Lide.cz. Každý uživatel má nyní k dispozici zvláštní stránku s osobními informacemi, které chce zveřejnit pro ostatní uživatele. Součástí profilu jsou detailní údaje o postavě, povaze a koníčcích a osobní fotogalerie. Kromě těchto informací je v profilu seznam přátel uživatele s odkazy na jejich profily a s komentářem ke každému z nich. V případě, že uživatelé preferují spíše elektronickou komunikaci, mohou se zde také dozvědět, jestli uživatel není zrovna on-line v některé chatovací místnosti. Uživatel má na oplátku přehled o tom, kdo si v poslední době prohlížel jeho osobní profil.

Sdílet na sítích