Díky fotbalu je Sport.cz před Atlasem

29. června 2004

Praha 29. června 2004 – Návštěvnost serveru Sport.cz roste a v pondělí 28. června překonala i návštěvnost třetího nejnavštěvovanějšího portálu Atlas.cz.

Informace o sportovních událostech fanoušci v současnosti nečerpají už jen z novin a televize, ale stále častěji využívají internetu. Sportovní zpravodajský server www.Sport.cz jim nabízí všechny informace najednou. Díky speciální příloze EURO 2004 oceňuje tuto kompletnost český sportovní národ zejména v době právě probíhajícího fotbalového mistrovství Evropy. Na serveru Sport.cz jsou aktuální výsledky, zpravodajství, komentáře, statistiky, animace branek, informace o týmech i jednotlivých hráčích. Samozřejmě nechybí ani historie evropského fotbalového šampionátu a perličky z mistrovství. Jedna z nich například upozorňuje na skutečnost, že záložníka Josefa Masopusta, držitele Zlatého míče za rok 1962, UEFA na stránkách fotbalového šampionátu již pohřbila. U jména české legendy totiž stojí, že je 8 let mrtev. Pan Masopust se naštěstí těší dobrému zdraví. Sport.cz doufá, že stejnou “kachnou” budou i úvahy o nezdaru českých fotbalistů v zápasech, které je v Portugalsku ještě čekají. www.Sport.cz přeje českým fotbalistům mnoho úspěchů a sportovním fandům děkuje za zájem.

Sport.cz je společným projektem nejnavštěvovanějšího českého internetového portálu Seznam.cz a deníku Právo. Speciální příloha EURO 2004 je realizována pod partnerskou záštitou T Mobilu. Společnost Seznam.cz si také pokládá za čest být mediálním partnerem Českomoravského fotbalového svazu a české fotbalové reprezentace pro oblast internetu.

Sdílet na sítích