Nabídky úřadů práce z celé ČR na Seznam.cz

9. srpna 2004

Praha, 9. srpna 2004 – Seznam.cz zařadil na svůj server nabídky úřadů práce z celé republiky. Pro nezaměstnané to znamená další zlepšení dostupnosti databáze nabídek zaměstnání.

Ve spolupráci s Ministerstvem práce a sociálních věcí ČR byla na server Spráce.seznam.cz (dále jen Spráce) integrována kompletní databáze všech aktuálních nabídek úřadů práce z celé České republiky. Smyslem tohoto projektu je zprostředkovat uchazečům o zaměstnání co největší škálu pracovních příležitostí.

Uchazeči se na inzerované pozice dostanou přímo z home page Seznamu (www.seznam.cz, sekce Práce, brigády). Mohou také využít přímou adresu http://sprace.seznam.cz. Nabídky úřadů práce jsou pro snadnější orientaci graficky odděleny. Uchazeč se dostane na jednoduchý dotazník, který mu umožní vybrat zaměstnání s ohledem na region, stáří nabídky nebo charakter pracovního úvazku (plný, brigáda, ZTP apod.). Spojením databáze Spráce a databáze úřadů práce vznikl jednoduchý, rychlý a účelný nástroj pro všechny nezaměstnané nebo zájemce o práci. V současné době zájemcům o zaměstnání nabízí databáze více než 11.000 pracovních pozic. 

Celý text viz:  https://blog.seznam.cz/wp-content/uploads/2004/08/Sprace-tiskovka-text.doc

Sdílet na sítích