Spráce partnerem Euromanagera

15. října 2004

Praha. 15.10.2004 – Internetový server Spráce.cz je mediálním partnerem mezinárodní týmové soutěže Global Management Challenge EUROMANAGER.

Podstatou soutěže s více než dvacetiletou tradicí je řízení virtuální společnosti v tržním prostředí. Soutěžní týmy musí zajistit rozvoj společnosti na základě rozhodnutí v oblasti marketingu a prodeje, finanční, úvěrové a investiční činnosti, logistických procesů a personálního řízení. Soutěže se účastní týmy složené ze studentů i z řad managerů. Účast v letošním ročníku oznámila společnost Nestlé, která vyšle do soutěže minimálně 5 zaměstnaneckých či studentských týmů, GE Capital / 15 týmů /, ČSA /15 týmů /. Letos vůbec poprvé se jako hlavní partner zapojuje do soutěže společnost Deloitte & Touche.

Mezinárodní soutěž Global Management Challenge Euromanager je největším projektem svého druhu na světě. První ročník se uskutečnil v roce 1980 a dodnes se soutěže zúčastnilo přes 230 tisíc studentů a managerů různých společnost z jedenácti zemí světa. Organizátorem soutěže v České republice je personální agentura Recruitment International. Před čtyřmi lety se soutěže poprvé účastnila i ČR. A hned první účast v mezinárodní soutěži Euromanager přinesla zástupcům České republiky vítězství ve finále v Paříži.

Spráce (http://sprace.seznam.cz) přeje všem soutěžícím hodně úspěchů i v letošním ročníku.

Sdílet na sítích