250 MB má na Seznamu úspěch, a nejen to…

10. ledna 2005

Praha, 10. ledna 2005 – Možnosti navýšit kapacitu své e-mailové schránky využilo na Seznamu už více než 150 000 uživatelů. Seznam.cz jim jako novoroční dárek přidal ještě novou home page včetně elektronického poznámkového bloku.

Před vánocemi nabídl Seznam.cz svým více než 3 milionům uživatelů možnost navýšení kapacity e-mailové schránky na  250 MB. Během tří týdnů této možnosti využilo více než 150 000 uživatelů. Navýšit schránku lze jednoduše zasláním sms s kódem, který se každému uživateli zobrazí individuálně. Telefonní číslo pro Eurotel je 736 363 363, pro T-Mobile a Oskar 904 09 03. Cena sms je 3 Kč. Uživatelé freemailu na Seznam.cz si tak mohou jednoduše navýšit kapacitu své schránky ze současných 10 MB na 250 MB. “O úspěšném ohlasu svědčí skutečnost, že minulý týden této možnosti pouze během dvou dnů využilo 50 000 uživatelů,” uvedl Pavel Zima, technický ředitel Seznam.cz. Propagace 250 MB schránky je mimo jiné podporována televizní reklamní kampaní.

Uživatele Seznamu vítá také upravená home page. Okno freemailu bylo umístěno do pravé horní části stránky, kde se dříve zobrazovala reklama. Součástí on-line zpravodajství se staly také krátké flashové zprávy. Velký úspěch má u uživatelů poznámkový blok umístěný v pravém horním rohu. Kdo si nechce lepit na počítač papírky s telefonními čísly a úkoly, ten může využít žlutých poznámkových elektronických “lístečků”. Poznámky jsou navíc propojeny s freemailem. To znamená, že pokud si uživatel do poznámek něco zapíše na HP, zobrazí se mu příslušné poznámky i pro přihlášení na jeho e-mail. Součástí home pages jsou inovované  a rozšířené horoskopy.

Seznam.cz je dlouhodobě nejnavštěvovanějším portálem českého internetu. Měsíčně ho navštíví více než 3 miliony unikátních návštěvníků.

Sdílet na sítích