Seznam Bezpečný internet s antivirem

6. ledna 2005

Praha, 6. ledna 2005 – Seznam.cz rozšířil nabídku služeb pro uživatele internetu. Program Seznam Bezpečný internet nabízí další službu související s ochranou počítače proti virům.

Antivirový program je novinkou, kterou Seznam.cz poskytuje všem uživatelům internetu zdarma. Tato služba je součástí programu “Seznam Bezpečný Internet”. “Rozhodli jsme se poskytnout tento antivirový program našim uživatelům proto, že jejich i náš zájem je společný a to sice bezpečnost při používání internetu,” zdůrazňuje Ivo Lukačovič, CEO Seznam.cz.

Antivirový software, zajišťuje nalezení virů v počítači uživatele. Je denně aktualizován a poskytován zcela zdarma. Uživateli trvá jeho stažení po modemu jen několik minut a program sám jednoduše navede uživatele k instalaci. Program je určen pro operační systém Windows 95/98/2000/NT/XP s prohlížečem MSIE verze 5.0 nebo vyšším. Uživatel si ho může kdykoliv snadno z počítače odinstalovat.

Antivirová ochrana je součástí programu Seznam Bezpečný internet. Ten je uživatelům internetu poskytován už od října 2004. Software Seznam Bezpečný internet zajišťuje ochranu proti nebezpečným dealerům, vyskakovacím oknům (pop-up okna), počítá provolané minuty za připojení k Internetu, umožňuje mazání historie prohlížeče, rychlé hledání na Internetu, vypnutí obrázků pro rychlejší práci a také upozorňuje na příchozí e-mail.

Seznam Bezpečný Internet obsahuje funkčně omezené antivirové řešení vyrobené s použitím technologie NOD32. Kompletní verze antivirového programu NOD32 na www.nod32.cz.

Jedná se o další spolupráci nejnavštěvovanějšího české portálu Seznam.cz a firmy Eset software spol. s r.o., dceřinné společnosti výrobce antivirového systému NOD32. Informace o virech, jejich výskytu a nebezpečnosti naleznou uživatelé na www.virovyradar.cz.

Sdílet na sítích