Společnost Seznam.cz, ve spolupráci s vydavatelstvím Stratosféra, spustila on-line magazín www.Super.cz

15. března 2005

Praha, 15. března 2005 – Společnost Seznam.cz, a.s., provozovatel portálu www.seznam.cz, oznámila spuštění on-line magazínu www.Super.cz. Společný projekt Seznamu a vydavatelství Stratosféra je on-line podobou nového deníku SuperSpy.

Internetový magazín www.Super.cz obsahuje informace ze světa celebrit, články o sexu a mezilidských vztazích, databázi celebrit, dívku dne a rubriku vtípky a videa.

Internetový magazín www.Super.cz vznikl již v roce 1999. Na konci roku 2004 jej společnost Seznam.cz odkoupila od společnosti REM BRAND, s.r.o. a na jeho základech spolu s vydavatelstvím Stratosféra vystavěla nový on-line magazín.

“Při spouštění této služby nám komplikovala práci především rubrika Vtípky a Videa,” komentuje nový projekt Ivo Lukačovič, zakladatel portálu Seznam.cz. “Ta totiž obsahuje spousty vtipných reklam a koláží, které nás neustále zdržovaly od práce. Jsou to přesně ty typy obrázků, které si uživatelé posílají po Internetu e-mailem.”

“Velmi si vážím toho, že se Seznam a Ivo Lukačovič rozhodli ke spolupráci právě se Stratosférou. Iva znám už mnoho let a vždy jsem obdivoval především jeho velmi etický způsob podnikání a důkladně promyšlený rozvoj Seznamu. Není snadné být v kterémkoliv oboru první a odrážet neustálý nápor konkurence. Seznamu se daří náskok zvyšovat a pro Stratosféru je ideální, když se může spolupodílet na vytvoření nového internetového portálu právě s tím nejschopnějším a

nejzkušenějším hráčem na internetovém trhu.”

Sdílet na sítích