Hranice 1,5 milionu denních uživatelů překročena

7. prosince 2005

Praha, 7. prosince 2005 – Mezník 1,5 milionu denních návštěvníků pokořil Seznam.cz dříve, než předpokládal. Prakticky dva měsíce po vstupu do NetMonitoru.

V průběhu podzimu se Seznam.cz k hranici 1,5 milionu denních návštěvníků několikrát přiblížil, nikdy ji však nepřekročil. V pondělí 5. prosince 2005 se tak stalo. Služeb Seznamu využilo 1 503 941 lidí a posunulo jej tak v žebříčku internetových vyhledávačů daleko před ostatní.

Služba Návštěvnost
Seznam.cz 1 503 941
Novinky.cz 485 204
Super.cz 98 728
Lidé.cz 180 437
Sport.cz 119 811
Měřeno k datu 5.12.2005

 

                 
Mezi nejnavštěvovanějšími službami Seznamu je tradičně zpravodajský server Seznamu a deníku Právo Novinky.cz (bezmála  půl milionu návštěvníků) a bulvární Super.cz., projekt Seznamu a deníku SuperSpy. Z dalších služeb bodují Lidé.cz (v uvedené datum180 437 návštěvníků) a nakonec Sport.cz, vydávaný také ve spolupráci s deníkem Právo.

Dynamický rok 2005

                  „Tento rok zažíváme nejvyšší růst v naší historii a opět potvrzujeme pozici nejrychleji rostoucího portálu v České republice,“ hodnotí poslední data předseda představenstva Seznamu Ivo Lukačovič.

                 Během  roku 2005 internetový portál Seznam.cz inovoval hned několik svých služeb a nasadil řadu novinek. Nová verze služby Seznam Email, technologicky zdokonalené vyhledávání, graficky nově koncipované zpravodajství Novinky.cz, změna navigace a designu na Spolužáci.cz, chystané spojení freemailových služeb a podpora staronového brandu Email.cz, to jsou jen některé uživatelsky atraktivní změny, které Seznam.cz v letošním roce provedl. V současné době chystá další, které představí už v prvních týdnech nového roku.


Dynamika nasazovaných změn i široký uživatelský záběr staví Seznam.cz trvale do přední linie internetového trhu. „Je to obrovský závazek odpovědnosti vůči uživatelům,“ říká  předseda představenstva Seznamu Ivo Lukačovič.

Sdílet na sítích