Inzertní služba Seznamu Spráce překonala rekord v denní návštěvnosti

10. ledna 2006

Praha, 10. ledna 2006 – Pracovní portál Seznamu Sprace.cz překonal třetí lednový den nového roku svůj rekord v návštěvnosti. Adresu www.sprace.cz navštívilo dle měření NetMonitoru 45 684 unikátních návštěvníků.

Unikátním návštěvníkem se rozumí jeden člověk přihlášený z jedné IP adresy za den. Podle posledních měření NetMonitoru se právě 3. ledna dostala služba Spráce přes hranici 45 tisíc denních návštěv. Podle jiné auditorské společnosti TOPlist se rekordní počet návštěv vyšplhal v tento den dokonce až na 47 504 návštěvníků.


“Rekord návštěvnosti nás samozřejmě těší a doufáme, že lidé budou portál Spráce.cz hojně využívat po celý rok. Lednové načasování návštěvnosti je nejspíš pro mnohé překvapivé.  Přičítáme to však řadě novoročních předsevzetí a elánu uživatelů začít nový rok například s novou prací“, konstatuje ředitelka pracovního portálu Spráce.cz ing. Andrea Tomšů.

Pracovní portál Seznamu Sprace.cz působí na trhu online recruitment téměř 2 roky. Za tuto dobu se dostal do podvědomí široké veřejnosti a stal se úspěšným zprostředkovatelem mezi zájemci o zaměstnání a společnostmi, které hledají kvalitní pracovníky. Je vyhledávaným partnerem řady top společností v ČR, které preferují kvalitní služby a spolehlivé technologie.

V současné době se na pracovním portálu Spráce vyskytuje celkem 21 131 nabídek práce a brigád, které jsou rozděleny do celé řady pracovních kategorií. Služeb portálu Spráce využívá více jak 850 společností, což ve srovnání s rokem 2004 znamená 45% nárůst. Databáze životopisů se přitom stále zvětšuje – v  současné době jich Spráce nabízí nejrůznějším zaměstnavatelům přes 22 000.

Spráce je jednou ze tří odborných služeb Seznamu, nejnavštěvovanějšího portálu českého internetu. Její úspěšnost je pro portál důkazem, že podobná služba může celému portálu přinést významné výsledky, přestože byla před časem outsourcována vně společnosti.

Sdílet na sítích