Novinky.cz překonaly metu 600 tisíc uživatelů za den

20. ledna 2006

Praha, 20. ledna 2006 – Zpravodajský server Novinky.cz, který provozuje internetový portál Seznam.cz ve spolupráci s vydavatelstvím Borgis, překročil další vysokou metu své návštěvnosti. Ve čtvrtek 19. ledna 2006 je četlo 622 169 lidí.

Zpravodajství Novinky.cz provozuje portál Seznam.cz od roku 1998. V současné době je nejčtenějším on line zpravodajstvím v České republice.  Za dobu své existence prošlo několika změnami jak  v obsahu, tak v designu služby.


Naposledy se významně  změnil právě v obsahu, když na začátku roku 2006 zařadil zcela nový formát zpravodajství – videozprávy. Ve spolupráci s Českou televizí se čtenáři Novinek.cz mohou denně podívat na krátký záznam vybrané zprávy na kanálu ČT 24. V budoucnu se Novinky.cz chystají také na spolupráci s komerční TV Nova.


Předchozí změnou Novinek byla úprava designu, kdy se on line zpravodajství více přiblížilo tištěným médiím. Přibyly kvalitnější velkoformátové fotografie, rychlejší vyhledávání top zpráv a nové výraznější titulky.


„Největším překvapením pro mne je fakt, že jsme poskočili o 100 tisíc čtenářů za necelé dva měsíce,“ komentuje úspěch zpravodajství jeho šéfredaktor Vladimír Dušánek.

Sdílet na sítích