Seznam.cz ve spolupráci s Vogel Burda Communications „vytunili“ zábavný server Hrej.cz

4. ledna 2006

Praha, 4. ledna 2006 – Významnou změnou prochází jedna z nejmladších služeb Seznamu zaměřená na počítačové hry. Server Hrej.cz, určený všem uživatelům bez rozdílu věku, totiž získal nového partnera – vydavatelství Vogel Burda Communications s.r.o.

Redakční zázemí časopisu Level a Oficiálního PlayStation2 Magazínu spolu s firmou Refresh tvoří nadějný tým pro eskalaci návštěvnosti Hrej.cz.

Na server se uživatelé dostanou jednoduše z hlavní stránky Seznamu, kde bude mít Hrej.cz svůj odkaz. Oproti dosavadní návštěvnosti serveru by se měl zvýšit počet návštěv až na 50 000 uživatelů za den.

Na adrese www.hrej.cz se díky změně strategického partnera objevuje skoro třikrát více počítačových her, než bylo dosud. Momentálně najdete v katalogu přes pět tisíc her v demoverzi nebo náhledu. Nejpodstatnější změnou jsou však články a recenze.

Aktuality posílí návštěvnost


Vydavatelství Vogel Burda Publishing vytvořilo pro Hrej.cz speciální redakci, která  server průběžně plní informacemi. Takto „vytuněný“ server Hrej.cz  nabídne např. 3-5 nových článků denně, z toho 5 recenzí týdně a 10 kratších zpráviček.

Ke všem hrám budou na Hrej.cz  zpracované recenze, k vybraným titulům navíc ještě Speciály, které hru zevrubně představí. Dvakrát měsíčně se tu objeví i rozhovory s profesionály, atraktivní budou i hardwarové návody na vytunění počítače.

                 
Novinky v menu

              
Hlavní menu nabízí zavedené Novinky a k nim ještě  záložky PC, PS2 pro playstation nebo záložku Handheld pro ruční typy hracích zařízení. Tyto navigace mají lépe  a rychleji provést uživatele celým zábavným serverem.

Nejnavštěvovanější portál českého internetu Seznam.cz ve spolupráci s Vogel Burda Communications chce svým uživatelům nabídnout kvalitní zábavu i přehled o dění v oboru počítačových her. Nejen zkušení hráči, ale i začínající fandové mohou využít  Hrej.cz k objevování virtuálního světa se supermoderní zábavou.

Vogel Burda Communications s. r. o. – vydavatelství, které působí v oblasti odborných počítačových časopisů. Během téměř 15 let uvedlo na český časopisecký trh řadu kvalitních titulů, a to prestižní měsíčník Chip, čtrnáctideník Počítač pro každého, herní tituly Level a PlayStation 2 Oficiální Magazín – CZ, časopis o filmech Svět DVD a inzertní katalog Mediashop. Ve zvláštní ediční řadě Chip speciál vycházejí neperiodické tituly, zaměřené vždy na specifickou oblast (DVD, ECDL, digitální foto). Aktivity vydavatelství směřují i do oblasti produkce CD-ROM a DVD nebo do provozu internetových serverů.

Sdílet na sítích