Na Seznamu jste zvolili nejkrásnější Českou Miss internet 2006

20. února 2006

Praha 20.2. 2006 – Přes 45 tisíc uživatelů portálu Seznam.cz hlasovalo od poloviny ledna v soutěži o nekrásnější dívku, která v pátek 17. února skončila vyhlášením titulu Česká Miss internet 2006.

Soutěže Česká Miss internet 2006, kterou Seznam.cz podpořil ve spolupráci se společností Miss Marketing s.r.o., se zúčastnilo dvanáct dívek ve věku od 18 do 27 let. Její výsledky byly vyhlášeny během finálového večera České Miss a vysílané přímým přenosem na TV Nova.

Na titul Miss internet 2006 aspirovalo během elektronického hlasování několik dívek, jejichž pořadí se průběžně měnilo. Nakonec se jazýček vah ustálil na Miroslavě Košťanové, která získala celkem 13 067 hlasů a zvítězila tak před ostatními o více jak 4 tisíce hlasů.

Česká Miss Internet 2006 Miroslava Košťanová – 13 067 hlasů

Jednadvacetiletou studentku jazykové školy v Praze zajímá hlavně  bytová architektura, nejvíce však miluje psy a práci s nimi. Ráda by se v budoucnu vydala také na safari a všeobecně tvrdí, že „Když už něco dělám, tak ať to má styl“.

První vicemiss Petra Soukupová8 929 hlasů

Jednadvacetiletá rodačka z Náměšti nad Oslavou studuje pedagogiku v Brně, ale ráda by se stala módní návrhářkou. Ráda by poznala Nový Zéland a chce „Dělat věci tak, aby byla sama se sebou spokojená.“

Druhá vicemiss Radka Buchtová – 5 622 hlasů

Dvacetiletá modelka z Havířova se ráda věnuje dětem, plavání a jízdě na kole. Miluje Čínu nejen v podobě jídla, ráda by viděla také tuto asijskou zemi. Pro život zastává názor, že „Nikdy neříkej nikdy“.




Všem zúčastněným dívkám děkuje Seznam.cz za jejich prezentaci a přeje jim zajímavé nabídky, štěstí při cestách kolem světa a zázemí rodiny nebo partnera při zvládání nových náročných povinností  vyplývajících z výsledků soutěže Česká Miss Internet 2006.

              

Sdílet na sítích