Seznam.cz je Dobrá značka

20. března 2006

Na adrese www.seznam.cz najdou uživatelé i v letošním roce Dobrou značku. Rozhodli o tom čtenáři populárního časopisu Readers Digest Výběr. Soutěž s názvem Dobrá značka i v letošním roce potvrdila prvenství Seznamu v kategorii Internetová společnost

Seznam.cz tak může další rok používat titul „Nejdůvěryhodnější značka v České republice“.


„Samozřejmě, že nás to těší, ale také zavazuje vůči našim uživatelům“, hodnotí výsledek soutěže předseda představenstva Seznam.cz Ivo Lukačovič. „Každý rok inovujeme poměrně velké množství služeb anebo vyvíjíme vlastní zcela nové formáty a tak je pro nás toto čtenářské ocenění tak trochu i uživatelským uznáním “, říká Ivo Lukačovič.


Seznam.cz je v soutěži Dobrá značka skoro stálicí žebříčku českého trhu. Poprvé se jí zúčastnil v roce 2002 a získal v kategorii Internetová společnost prvenství. Stejně tak zvítězil v letech 2004, 2005 a naposledy v letošním roce. Titul „Nejdůvěryhodnější značka v České republice“ Seznam.cz pravidelně zveřejňuje na svých internetových stránkách a prezentují ho také jednotlivé pobočky Seznamu v krajských a okresních městech České republiky.


Zájem o služby Seznamu ilustruje kromě řady ocenění také výsledek měření návštěvnosti českého internetu NetMonitor. Podle zveřejněných výsledků za březen 2006 má Seznam.cz v první desítce celkem sedm svých nejnavštěvovanějších služeb.


V posledních týdnech nabídl Seznam. cz svým uživatelům hned dvě výrazně inovované služby. Nejprve mapy.cz, kde Seznam.cz vyvinul vlastní aplikaci pro zobrazení nejen běžných map, ale i leteckých snímků (ortofotomap) celé České republiky. Druhou inovací je personalizovaná hlavní strana (homepage) Seznamu. Na ní si uživatel  může nastavit mimo jiné vlastní zpravodajství (Moje zprávy), Počasí nebo Horoskop a kromě toho vytvořit zcela nový skin (grafickou podobu) hlavní strany.

Sdílet na sítích