Manažeři a analytici hlasovali pro Seznam.cz

20. dubna 2006

Osmý ročník soutěže TOP 100 obdivovaných českých firem skončil pro internetový portál Seznam.cz úspěšně. V kategorii Informační technologie a systémy získal první místo a nechal tak za sebou takové značky, jako Microsoft nebo Hewlett & Packard.

Soutěž vyhlašuje každoročně sdružení CZECH TOP 100 (www.czechtop100.cz) a zapojuje do ní především manažery významných firem, ekonomické a finanční analytiky nebo zástupce oborových sdružení, svazů a profesních asociací. Na základě jejich hlasů a dle metodiky OKEČ pak sdružení CZECH TOP 100 sestavuje žebříček deseti nejobdivovanějších firem v České republice. Kromě toho pro každé odvětví zpracovává pořadí prvních čtyř společností, které ve svém oboru získaly největší respekt.


Pro rok 2006 se právě v oboru Informačních technologií a systémů stal nejlepším internetový portál Seznam.cz. „Ocenění Czech Top 100 získáváme už podruhé a právě to je pro nás velice důležité – stabilita našich služeb plus jejich uživatelská oblíbenost dělá naši značku stále cennější“, komentuje letošní výsledek předseda představenstva Seznamu Ivo Lukačovič.


Seznam.cz navštíví denně už 1,8 milionu uživatelů a toto číslo průběžně roste. Služby Seznamu se na základě jednotného měření návštěvnosti NetMonitoru umisťují na předních místech – z první desítky nejnavštěvovanějších služeb českého internetu  je sedm z nich právě pod hlavičkou Seznamu.

 

Sdílet na sítích