Kariéru uděláte i při čtení zpráv na Novinky.cz

18. srpna 2006

Praha, 18.8.06 – Zpravodajský server Novinky.cz, který provozuje vydavatelství Borgis, a.s. společně s portálem Seznam.cz, zveřejňuje od poloviny srpna novou rubriku s názvem Profese.

Ta obsahuje kromě zpráv s tématem práce a lidských zdrojů také inzerci pracovního portálu Spráce.  


Online inzerce Spráce patří do portfolia služeb internetového portálu Seznam.cz. Spojením nejnavštěvovanějšího online zpravodajství na českém internetovém trhu a pracovní inzerce portálu Spráce vzniká pro uživatele Seznamu kompletní přehled o nabízených pracovních pozicích podle oborů, doplněný aktuálními informacemi z trhu práce nebo radami pro uchazeče. Rubrika Profese je součástí domácího zpravodajství Novinek.


Vyhledávat v databázi aktuálních pracovních nabídek Spráce je tedy možné přímo při čtení zpráv na  serveru Novinky.cz. K dispozici je tady více než 30 tisíc aktuálních pracovních nabídek ze všech oborů činnosti. „Rubrika Profese by  měla čtenářům Novinek přinést mimo samotných pracovních nabídek i aktuální zprávy a informace o trendech v oblasti lidských zdrojů, které jim pomohou se na trhu práce lépe orientovat“, říká Andrea Tomšů, ředitelka pracovního portálu Spráce. Ten také zajišťuje obsah nové rubriky.

Zpravodajský server Novinky.cz navštíví denně kolem 700 tisíc uživatelů. Jejich návštěvnost  během posledních let průběžně stoupá tak, že jsou nejčtenějším online zpravodajským serverem na českém internetu. Uživatelé internetu stále častěji hledají práci prostřednictvím online inzerce a tak jim redakce novinek vychází novou rubrikou  vstříc. Uživatelé tady mají všechny informace po ruce.


Data o návštěvnosti rubriky budou zejména koncem prázdnin, kdy se uchazeči začnou o nabídky zaměstnavatelů více zajímat, přesvědčivá a zřejmě potvrdí původní záměr celého projektu: vytvořit užitečnou adresu českého internetu, s jejíž pomocí udělá návštěvník opravdu dobrou kariéru.

Sdílet na sítích