Dostihovou soutěž o Velkou cenu Seznam.cz vyhrál FOREST MAN

23. října 2006

Už počtvrté se internetový portál Seznam.cz stal mediálním partnerem rovinného dostihu koní v rámci Velké pardubické. Na tradiční koňské klání pozval Seznam.cz své nejvýznamnější klienty a na konci závodu předal cenu pro žokeje, trenéra i koně

Velká cena Seznam.cz  je výsledkem spolupráce s Dostihovým spolkem Pardubice, jehož je Seznam oficiálním mediálním partnerem. Samotný dostih pak sponzoruje anglický manželský pár Diana Hill a John Smith.

Každý rok se na dostihovém závodišti v Pardubicích potkávají zástupci Seznamu se svými nejvýznamnějšími klienty, aby v netradičním prostředí zažili adrenalin koňských rekordů a třeba i zkusili  štěstí v sázení na toho nejúspěšnějšího. Vlastní lóže i pozvánka na bohatý raut jsou pak poděkováním za celoroční přízeň a spolupráci se Seznamem.

Novinkou letošní soutěže byla seznamácká internetová kavárna, kterou ocenili jak domácí, tak zahraniční hosté. Sázky on line se staly hitem místní soutěže a praktickým nástrojem pro komunikaci také se zahraničím.

Mezi sedmi startujícími koňmi v závodu o Velkou senu Seznam.cz bylo několik nadějí, výsledek ale potvrdil převahu favorita se startovním číslem 5 a žokejkou Martinou Havelkovou (trenérem dvojice je František Holčák). Pohár, dárkový koš a stuhu pro koně předávali ředitel Seznamu Pavel Zima, Account Director Tomáš Búřil a manažer divize Sauto Jan Šusta.

Gratulujeme vítězi a poraženým přejeme vytrvalost pro příští start v náročné soutěži.

Sdílet na sítích